Do I need developer's edition to wifi tether?

Discussion in 'RAZR HD and RAZR HD MAXX Support' started by goffredo, Oct 18, 2012.

  1. maxxhd

    maxxhd Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    FWIW I've tried nearly every wireless tether app possible and none of them work on the MAXX HD. I tried at least 15 different apps including foxfi, barnacle and the 'ol trusty "wireless tether" & variants. Hopefully they will update and fix soon.
     
  2. thedillyoh

    thedillyoh New Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same. What a buzzkill. I thought maybe rooting and using the ol' wifi tether would work too. Rooting went fine, but tether is a no go. Clockwork tether doesn't seem to work either. Erk!
     
  3. AuD14

    AuD14 Member

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Messages:
    38
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Memphis, TN
    Ratings:
    +6
    Any one tried PDAnet yet?
     
  4. thedillyoh

    thedillyoh New Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    PDAnet seems to work in USB mode. We'll call it a stopgap.
     
  5. AuD14

    AuD14 Member

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Messages:
    38
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Memphis, TN
    Ratings:
    +6
    I could never get PDAnet to work over BT anyways so I always just used USB. Works for me :)
     
  6. dan.dar

    dan.dar Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    The browser could be the difference between the maxx and the gs3. At least as far as video playback, speed and smoothness goes. I had the razor m for a week and quick comparison on 3g showed the M totally annihilating the gs3, though that probably was due to the radio. Still, the general speed and smoothness seemed to be in razor's M favor. I wonder if resolution played a factor in it.
     
  7. fegriffith

    fegriffith Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    FoxFi doesn't work

    I can confirm FoxFi does NOT work on the Razr Maxx HD. I have an email in to the developer.
     
  8. hamenos

    hamenos New Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm rooted and used sqlite editor (2.99 play store) and changed the entitlement check value from 1 to 0 and am able to use verizon's mobile hotspot app.

    Sent from my RAZR MAXX HD - Tapatalk
     
  9. maxxhd

    maxxhd Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Yowza! Would you mind posting the procedure for that?
     
  10. hamenos

    hamenos New Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Get your hands on sqlite editor.
    1. Open app then under the apps list click settings storage (the one with the hammer and wrench)
    2. Then click settings
    3. Click settings.db
    4. Scroll down to entitlement check, I believe the # was 68.
    5. Hold down on it and choose edit record, then below change where it says value from 1 to 0
    6. Save and reboot your phone and give the app a try. :)

    Sent from my RAZR MAXX HD - Tapatalk
     
  11. maxxhd

    maxxhd Member

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Thanks - I found it and tried it and it works so I created a thread about it so it's easy to find. Awesome work thanks!
     
  12. scion676

    scion676 Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Thanks for this guys! I was holding off until this was confirmed as working. I assume you need to root before doing this procedure?
     
Search tags for this page
droid x developer edition free tether
,

how can i get free tether on a developers edition moto x

,
moto x developer edition foxfi
,
moto x developer edition tethering verizon
,
moto x developer edition t-mobile tether
,
no root tether droid hd
,

ps3 connection to foxfi

,
root and unlocked bootloader droid maxx no hotspot
,
tether verizon s4 developer edition
,
unlock tether verizon razr maxx