Dish Remote Access

Discussion in 'HTC Rezound' started by Labrat555, Feb 8, 2012.

  1. Labrat555

    Labrat555 New Member

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Does anyone have any trouble accessing dish remote access on their Rezound? It will let me connect at home when I'm connected to WiFi, but if I am on 3 or 4G it always gives an error message and won't open. I had no problem on my previous Bionic when I had connectivity(which was hardly ever) but that's a whole different can of worms. Please advise if you have trouble with this app or have a solution.
    Thanks

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  2. drtnsnw

    drtnsnw Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    369
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +12
    I have never er been able to make me next work. Crashes as soon as I open it.
    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
     
  3. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    Try to keep in mind that some apps do have issues with Sense. Even if they are compatible with Sense they might not be Sense 3.5 compatible. Try reporting the issue to the developer and maybe they'll create a version compatible with Sense 3.5+.
     
  4. Labrat555

    Labrat555 New Member

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Thanks for the info Mr. Smith

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  5. drtnsnw

    drtnsnw Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    369
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +12
    this isuue has been reported hundreds of times. Sling doesn't care!! They won't release an update and it has been months. I am just glad I never paid for my sling adapter!!!

    Chris
     
  6. idiotekniQues

    idiotekniQues Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    the direcTV app works. i set recordings from anywhere i happen to be.
     
Search tags for this page

dish anywhere not working from galaxy s3

,

dish remote app android

,

how to hack dish remote on android