Disabling home screens

Discussion in 'Motorola Droid 2 Development' started by darknecrotic, Nov 29, 2010.

  1. darknecrotic

    darknecrotic New Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi. I apologize if this has been asked, but I've been searching for a half an hour already and I can't seem to find anything about this.

    Is there anyway with a rooted Droid to disable certain screens out of the 7? It must be an OCD thing with me because I only use 5 out of the 7 and the other 2 blank ones bother me.

    Something tells me I'm going to have to install a Rom of some sort.

    Thanks!
     
  2. Bilgediver

    Bilgediver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    910
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    On Board a ship
    Ratings:
    +4
    You could install a home replacement app, doesn't require root and some (like launcherpro or ADW.Launcher) let you choose how many home screens you want

    Droidforums.net appified!
     
  3. darknecrotic

    darknecrotic New Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Perfect! I just downloaded LauncherPro and it's great. Thank you.

    This can be trashed/removed.
     
  4. Bilgediver

    Bilgediver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    910
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    On Board a ship
    Ratings:
    +4
    Or the admins could leave it up so a quick search can help someone else out?
     
  5. darknecrotic

    darknecrotic New Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No! .. ok fine