1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Difficulty rooting Razr ICS on my mac....HELP please

Discussion in 'Droid RAZR Support' started by bukow1cm, Jul 31, 2012.

  1. bukow1cm
    Offline

    bukow1cm New Member

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have been trying to root my phone for a few weeks now but since i have a mac it seems impossible. Also, my lack of knowledge doesnt help.
  2. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    201
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Austin, Tx
    I don't want to post a link to another site but if you do a Google search for "root droid razr with mac", you will get many results. First of which has videos and step by step instructions, did you try that method already?
  3. bukow1cm
    Offline

    bukow1cm New Member

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, I've watched several and downloaded various different programs that assist in rooting. I havent been successful yet. MOtofail just doesnt seem to connect to my phone and when i go to the terminal on my mac to manually type it in it just fails.
  4. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    201
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Austin, Tx
    Oh sorry then, that is the extent of my knowledge on that then. Have not used a MAC since 8th grade because I enjoy actually being able to run programs with my computer. Can you not bootcamp or VM a Windows machine?
  5. tech_head
    Offline

    tech_head New Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    310
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Western Hemisphere
    You have installed "adb" from the Adroid SDK or made sure that you can execute ADB to see the device?
    You have also turned on USB debugging?
    Open the script in "textedit" and open a terminal and execute the commands one at a time to see where it fails.