dialer display

Discussion in 'Motorola Droid MAXX' started by aarong03, Jan 14, 2015.

  1. aarong03

    aarong03 Active Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    476
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +27
    Lately my dialer display will not come up after a phone call(usually a black screen). But when the call is complete it does not come on and sometimes even the power button won't turn the screen on. I never had this problem with my phone. Any suggestions?
     
  2. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,152
    Likes Received:
    4,040
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,530
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Did you turn off your animations in developer options?? If so.. Go back and set them to . 5 and then reboot.. Your device should work correctly.
     
  3. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,152
    Likes Received:
    4,040
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,530
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Another thought. Do you have anything blocking the proximity sensor at the top of the phone?
     
  4. aarong03

    aarong03 Active Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    476
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +27
    I don't have anything covering the sensor. But I did make the change above.
     
  5. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,152
    Likes Received:
    4,040
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,530
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Yeah.. You need your animations set to at least their minimum setting.. Change it back and reboot and your dialer will work correctly... I did it too lol
     
Search tags for this page

droid turbo dialer