Derp..

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by MrHatchi87, Oct 6, 2011.

  1. MrHatchi87

    MrHatchi87 Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    Ok, apparently im an idiot and cannot figure out how to install GB from a zip on my phone. i went from hexen sbf'd to stock, and then back to .330. now what? ive downloaded .607 and when i go into bootstrap, i try to install and i get an error! :(

    e failed to verify whole-file signature
    e signature verification failed installation aborted

    ive looked online, and i couldnt find it, or on here. someone help please and thanks

    ive tried toggling the scripts and auth and all that :( im lost
     
    Last edited: Oct 6, 2011
  2. Byakushiki

    Byakushiki Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    859
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Usea
    Ratings:
    +3
    Don't install from bootstrap, install from stock recovery. Rename your update to update.zip, and then sbf again-except don't wipe your data, just wipe your cache and hit apply update.zip. You will have to re-root but it's simple enough to root 607 anyways. Wonder when Moto'll release 4.5.608.
     
  3. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    Why so we have to find another root exploit? .607 runs perfectly fine and is easily rootable.
     
  4. Byakushiki

    Byakushiki Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    859
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Usea
    Ratings:
    +3
    Oh I'm thinking about MS exchange and all. I doubt they'll patch the root exploit anyways.
     
  5. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    They already have according to P3.... Have to find the post again but he was warning against accepting updates
     
  6. MrHatchi87

    MrHatchi87 Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    So I have to re-sbf? I hate doing that. I tried to install the update. 607 and it didn't install :(

    I renamed it to update.zip and it doesn't take it. I will deal with it tomorrow morning. Thanks for the info :)

    Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk
     
    Last edited: Oct 6, 2011
  7. MrHatchi87

    MrHatchi87 Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    Here is what happens when I try to install from the bootloader.

    E: can't open/cache/recovery/command
    E: can't open/cache/recovery/caller

    Asset failed: apply_patch_check ("/system/bin/logwrapper". 8d0af33704bc3bf41c27970c3a514cfa673a5d" , 4b26edaae35e9aaa9fce18ddf72e9083999
    E error in /sdcard/update.zip (status 7) installation aborted.


    Its long I know. Im un-rooted. I've re-rooted and all that about 4 times. I've wiped and reset just as many. Sometimes after a failed attempt to install update.zip from the bootloader, I reboot and it goes into clockwork, I don't have bootstrapper. This has happened 2 times, once while rooted, and once while not rooted.

    Im getting really frustrated. Am I missing anything? Are there any other files? I downloaded the update from another topic in here, so its accurate... I think...

    Please help! :(

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
    Last edited: Oct 7, 2011
  8. MrHatchi87

    MrHatchi87 Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    Not to bump again... lol
    I haven't sbf'd again. So I guess I must. *sigh*

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  9. silver6054

    silver6054 Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    If you get into clockwork, you have the hijack stuff still installed, i.e. a wrong version of logwrapper as far as the update is concerned. Search on the forum for how to remove this (there are several such posts). The only problem is if you have installed it more than once, in which case doing an SBF is the best way.
     
  10. MrHatchi87

    MrHatchi87 Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    So an sbf then update should be fine?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  11. silver6054

    silver6054 Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
  12. MrHatchi87

    MrHatchi87 Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    Thanks a lot Silver6054! too bad im at work now :( i managed to SBF one more time before work and tried to install, and the error message is different :( I will for sure check the link you provided later tonight. So what are some of the good and bad of .607? i might stay on it for a day or so, then its to CM7
     
  13. silver6054

    silver6054 Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    If you SBFd, those links won't help. Tell us the new error message!

    A lot of us quite like .607 and haven't switched to other ROMs. Much better than the old .330
     
  14. MrHatchi87

    MrHatchi87 Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    also, now my stupid roaming indicator is on :( not flashing, just sits there :(:cus:

    side note, i switched from global to CDMA, now im not getting any service in an area that has great service


    ** edit im gonna try one last thing, i think i had rooted and frozen some stuff, so lemme try that** update coming soon
     
    Last edited: Oct 7, 2011
  15. silver6054

    silver6054 Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Did you *228 1 after the SBF?