Derp..

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by MrHatchi87, Oct 6, 2011.

  1. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Ok, apparently im an idiot and cannot figure out how to install GB from a zip on my phone. i went from hexen sbf'd to stock, and then back to .330. now what? ive downloaded .607 and when i go into bootstrap, i try to install and i get an error! :(

    e failed to verify whole-file signature
    e signature verification failed installation aborted

    ive looked online, and i couldnt find it, or on here. someone help please and thanks

    ive tried toggling the scripts and auth and all that :( im lost
    Last edited: Oct 6, 2011
  2. Byakushiki
    Offline

    Byakushiki New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    861
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Usea
    Don't install from bootstrap, install from stock recovery. Rename your update to update.zip, and then sbf again-except don't wipe your data, just wipe your cache and hit apply update.zip. You will have to re-root but it's simple enough to root 607 anyways. Wonder when Moto'll release 4.5.608.
  3. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Why so we have to find another root exploit? .607 runs perfectly fine and is easily rootable.
  4. Byakushiki
    Offline

    Byakushiki New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    861
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Usea
    Oh I'm thinking about MS exchange and all. I doubt they'll patch the root exploit anyways.
  5. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    They already have according to P3.... Have to find the post again but he was warning against accepting updates
  6. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    So I have to re-sbf? I hate doing that. I tried to install the update. 607 and it didn't install :(

    I renamed it to update.zip and it doesn't take it. I will deal with it tomorrow morning. Thanks for the info :)

    Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk
    Last edited: Oct 6, 2011
  7. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Here is what happens when I try to install from the bootloader.

    E: can't open/cache/recovery/command
    E: can't open/cache/recovery/caller

    Asset failed: apply_patch_check ("/system/bin/logwrapper". 8d0af33704bc3bf41c27970c3a514cfa673a5d" , 4b26edaae35e9aaa9fce18ddf72e9083999
    E error in /sdcard/update.zip (status 7) installation aborted.


    Its long I know. Im un-rooted. I've re-rooted and all that about 4 times. I've wiped and reset just as many. Sometimes after a failed attempt to install update.zip from the bootloader, I reboot and it goes into clockwork, I don't have bootstrapper. This has happened 2 times, once while rooted, and once while not rooted.

    Im getting really frustrated. Am I missing anything? Are there any other files? I downloaded the update from another topic in here, so its accurate... I think...

    Please help! :(

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
    Last edited: Oct 7, 2011
  8. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Not to bump again... lol
    I haven't sbf'd again. So I guess I must. *sigh*

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  9. silver6054
    Offline

    silver6054 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    If you get into clockwork, you have the hijack stuff still installed, i.e. a wrong version of logwrapper as far as the update is concerned. Search on the forum for how to remove this (there are several such posts). The only problem is if you have installed it more than once, in which case doing an SBF is the best way.
  10. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    So an sbf then update should be fine?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  11. silver6054
    Offline

    silver6054 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  12. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Thanks a lot Silver6054! too bad im at work now :( i managed to SBF one more time before work and tried to install, and the error message is different :( I will for sure check the link you provided later tonight. So what are some of the good and bad of .607? i might stay on it for a day or so, then its to CM7
  13. silver6054
    Offline

    silver6054 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    If you SBFd, those links won't help. Tell us the new error message!

    A lot of us quite like .607 and haven't switched to other ROMs. Much better than the old .330
  14. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    also, now my stupid roaming indicator is on :( not flashing, just sits there :(:cus:

    side note, i switched from global to CDMA, now im not getting any service in an area that has great service


    ** edit im gonna try one last thing, i think i had rooted and frozen some stuff, so lemme try that** update coming soon
    Last edited: Oct 7, 2011
  15. silver6054
    Offline

    silver6054 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Did you *228 1 after the SBF?
  16. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    i havent had to do it before... should i have?
  17. silver6054
    Offline

    silver6054 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Well if you do a "full" SBF, you are normally prompted to activate the phone this way. Other versions of the SBF don't require it. I would try anyway, as you have no service and appear to be roaming!
  18. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    I cant get any service to activate it, thats the sad thing. i used the SAME SBF method that i used last night, nothing different
    and sadly, i cannot SBF since im at work. great

    ** its just REALLY frustrating. I basically have a wi-fi enabled android music player. :( i will have to wait till 10pm mst before i can do anything

    *** UPDATE***
    Its activated fine after going into global while roaming, called* 228 and blam regular service, now as for getting .607, that will be for tonight :)
    Last edited: Oct 7, 2011
  19. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    I have SBF'd again, and tried to install the .607, and NOTHING :mad:

    i need a breakdown of every step to make sure im doing this right. please and thanks
  20. MrHatchi87
    Offline

    MrHatchi87 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    BUMP. I was hoping that someone can help me with this, I managed to get a screenshot of the new error message:


    View attachment 41124

    Any further help would be appreciated