default contacts

Discussion in 'Android General Discussions' started by deolexrex, Jul 17, 2010.

  1. deolexrex

    deolexrex New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Central, Illinois
    Ratings:
    +0
    I mistakenly set Touchdown to be my default contact handler but I would really like google to be my default contact handler. How do I set it back?
     
  2. eliassami5

    eliassami5 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bay Area, Cali
    Ratings:
    +0
    go to settings > applications > manage applications > go to the touchdown app > clear defaults
     
  3. deolexrex

    deolexrex New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Central, Illinois
    Ratings:
    +0
    Thanks but that but is not available. So, maybe my question is, how do I set google contacts as my default?
     
  4. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    What's not a available, Touchdown? When you go to applications press show all. Or simply delete touchdown in your downloads in the Market, let gmail be the main contacts then reinstall touchdown latter.
     
  5. deolexrex

    deolexrex New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Central, Illinois
    Ratings:
    +0
    No, the "clear defaults" in Touchdown was not highlighted. Maybe my problem is I set contacts as the default...
     
  6. deolexrex

    deolexrex New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Central, Illinois
    Ratings:
    +0
    It used to be that when I selected "edit contact" it would ask me if I wanted to edit in contacts or Touchdown. Now, it goes straight to touchdown.
     
Search tags for this page
droid dna default contact
,
droid dna google default contact
,

go contacts set as default

,
how to make go contacts ex default
,

how to set go contacts as default

,
make go contacts ex default
,
make touchdown hd contacts default
,
making go contacts default
,

set go contacts as default

,
set touchdown as default