Data Issues

Discussion in 'Droid Bionic Tech Support' started by WyldRyce, Nov 18, 2011.

  1. WyldRyce

    WyldRyce Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Up until today, I haven't had any problems with data connectivity. 3G & 4G works perfect without any hiccups, but now I can't get any data connect from either 3G or 4G. It shows that I'm picking up the signal (meaning the icon shows in the status bar that I actually do have 3G or 4G), but going to the any app that uses data tells me that I have no connection. It is rooted currently and I have also tried flashing back to stock (no root). Running completely stock, the problem still occurs. Other things I have tried is going back to a old nandroid backup & updating to 5.7.893 (I was on 5.5.893).

    Any suggestions?

    Obviously my last resort is to take it to Verizon.
     
  2. Wonmotyme

    Wonmotyme Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    I have been experiencing the same issue with my TB. All stock not rooted. Been this way since about 6 pm central time!

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  3. WyldRyce

    WyldRyce Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Ugh. It ended up being Verizon's end. Spent the last few hours restoring for nothing. It's working now.

    *edit* Well it was working... blah.
     
    Last edited: Nov 18, 2011
Search tags for this page

droid turbo experiencing data problems