Dark Edge and poor signal?

Discussion in 'Xeudoxus' started by Grey Hawk, May 14, 2010.

  1. Kaos2flo

    Kaos2flo Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    264
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tampa, FL
    Ratings:
    +4
    Oh even X doesn't know why. I was having the signal issue too but it didn't affect the actual reception so I didn't care. I just thought its a way to save battery life. which is improved since this theme. I'm running chaos with DE.
     
  2. RickyC1990

    RickyC1990 Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Los Angeles
    Ratings:
    +0
    I think X is working on a fix, my battery life has also improved a lot! I'm loving RR Chaos, and this theme. I finally have my Droid the way I want, except the whole no signal thing but that will be fixed dancedroiddancedroiddancedroid
     
  3. Alex K.

    Alex K. Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0
    I pointed this out on irc the other day :] don't know if it was me who got to you indirectly or through MAD, or Newton.
     
  4. dirtleg

    dirtleg Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brandon, Fl
    Ratings:
    +0
    Same signal issue here..I'm running the Blue theme. No signal two miles from a tower where I normally have full bars. My 'time without signal' which is usually 0, was 50% after working yesterday. Fix this issue and the 'white text on white bg' and I might reinstall...otherwise the battery life was killing me.
     
  5. BlueSami

    BlueSami Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    465
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Citrus Heights
    Ratings:
    +0
    are you sure you have poor signal. I mean are you on your phone
    Sure mine shows a bad signal but I can still make calls with no dropage.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  6. dirtleg

    dirtleg Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brandon, Fl
    Ratings:
    +0
    I would try to dial and it would just continue to say "dialing....."

    Also no internet connection.. All this directly after applying the theme with no other new apps or updates to apps.
     
  7. ClaudioKilgannon

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    +1 on this for me however I'll have a red X then make a call and have at least 2 bars...wtf? Is this part of the rom? I'm running the green theme over a basic 2.1 rom.
     
Search tags for this page

optimus s bars signal