D3 reset question

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by skeezix1970, Jan 20, 2012.

  1. skeezix1970

    skeezix1970 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    If I were to reset my rooted d3 to factory condition, will my phone still be rooted?
    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  2. skeezix1970

    skeezix1970 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks in advance btw... I hit the submit button too soon, lol
    _rick

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  3. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    10,060
    Likes Received:
    732
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +796
    Twitter:
    jstaff79
    Yes a factory data reset does just that. Resets the data. If you want to unroot I think the only way is fastboot. Not 100% on that though.

    sent from my ICS flavored Touchpad
     
Search tags for this page

how do i reset my droid 3