D2G running Fission wont load full web page on 3G.

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by MegaThrasher, Jan 3, 2011.

  1. MegaThrasher
    Offline

    MegaThrasher Member

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well the title pretty much sums it up. It wont load a full page. It gets to a certain point every time thn the connection times out and it quits sending/receiving.

    Sent from my Droid 2 Global running Fission 2.4.3
     
  2. mrapollinax
    Offline

    mrapollinax Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just tested out a couple webpages, both mobile and standard, and do not see any issues with loading pages on 3G. Any webpages in particular?
     
  3. bitojoe
    Offline

    bitojoe Member

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Grand Rapids, Michigan
    Ratings:
    +0
    Maybe try flashing the rom again?

    By the way, im new to the droid world and droid forums so i do not know everything

    Sent from my DROID2 GLOBAL
     
  4. MegaThrasher
    Offline

    MegaThrasher Member

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Restarting fixed it.

    Sent from my Droid 2 Global running Fission 2.4.3
     
  5. TwoBuells
    Offline

    TwoBuells Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0
    Ok I had a few weird things happen today. I was showing my phone to a co-worker (iphone user) and for some reason I was only at 1G. We thought we were in a bad spot in the building and thought nothing more about it. At home today I was looking at my phone and it was still on 1G????
    On the way home from work, I put phone into car dock. Could not get satellites to work. So turned phone off then back on while in dock. I got stuck at the Moto logo. I pulled it out of the dock and it booted into clockwork recovery???? So I chose reboot with my camera button and was able to turn on satellites and navigated home. (I know the way I was just playing with the GPS)
    So I was still at 1G so I looked at my preferred network mode and it was changed to CDMA w/o EvDo (1G) so I changed it back to CDMA / EvDo auto (3G) now everything is back to normal…..
     
Search tags for this page

full page wont load on android

,

smart phone wont load web pages on 3g connection

,

web pages not fully liading droid x2