D2 Gingerbread Rooted

Discussion in 'Droid 2 Roms' started by pedwards3x, Mar 29, 2011.

  1. pedwards3x
    Offline

    pedwards3x Developer Developer

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
  2. leakim13
    Offline

    leakim13 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    installing now....

    just SBFed for the first time ever.... lol a lil confused by the original froyo as its been so long since i have seen it haha i rooted this bad boy 20 min after getting it lol
  3. fishaholic
    Offline

    fishaholic New Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    im going to try a flash here, will post some screenies if it works! (posted screenshots in another thread, dont want to clutter this one up lol)

    UPDATE: I came from Liberty 1.5, wiped cache and date in CW recovery BEFORE INSTALL OF ZIP IF YOU DONT DO THIS YOU WILL BOOTLOOP!!! (or so I read lol)

    apps are updating now, add its offical that file IS ROOTED!
    Last edited: Mar 29, 2011
  4. distvox
    Offline

    distvox New Member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm a little confused. Can I flash back to my rooted stock backup and then flash the gb? Or do I have to sbf to complete stock? If I have to do that, then how do you flash on an unrooted phone?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  5. hond2
    Offline

    hond2 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Worked great for me installing from liberty 1.5. To answer prior post, you only need to SBF if you are already running the unrooted Gingerbread leak. You need to be back in Froyo rooted with bootstrap to flash either GB update.

    Sent from my Gingerbread DROID2 using DroidForums
  6. fishaholic
    Offline

    fishaholic New Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    HAHA got a 1656 on quadrant not even OC one bit :)
  7. snaple
    Offline

    snaple New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah, not that quadrant really matters but I too got near 1700 scores on quadrant...

    But that's not good enough. Has anyone gotten OC to work yet? I loaded up droid overclock but there is no OC module installed so i don't think I know how to make it work.

    Any guesses on how to get OC to work?
  8. pedwards3x
    Offline

    pedwards3x Developer Developer

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    same issue here with droid overclock...i assume it's due to the app not being updated for GB yet. would some of the scripts from say squidly's work be able to overclock this? i really have no idea but i would be up for trying anything. blur looks great but i need OC to make my phone to where it should be
  9. snaple
    Offline

    snaple New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I can CONFIRM: ad-block script works from Droid Overclock though. Woo!
  10. fishaholic
    Offline

    fishaholic New Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    agreed, Jrummys OC app for the droid 2 not working.... i ran fix permissions and tried to uninstall and re install, still no go... Proab not formated for the 2.3.3
  11. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    orange county, ca
    he's working on it now
  12. snaple
    Offline

    snaple New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Woo! Speed is on it's way but beauty? I cannot wait to deblur the gingerbread man..
  13. pedwards3x
    Offline

    pedwards3x Developer Developer

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Ya ad blocking and edits to the build.prop work just no overclock as of yet. Anyone have any ideas? Also has anyone lowered their LCD density yet? If so is your notification drop down messed up now? The background on mine is too short now and really annoying...
  14. elcompaLalo
    Offline

    elcompaLalo New Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SinCity
    Let me get this right.....

    This version comes rooted, or does it just give you the ability to root with say z4root, etc...?

    I gotta know, wanna try GB out already...lol!

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
  15. snaple
    Offline

    snaple New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Comes rooted. On first boot you'll already have root.
  16. pedwards3x
    Offline

    pedwards3x Developer Developer

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Droid overclock has been updated in market to support GB :) awesome day for my D2

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  17. snaple
    Offline

    snaple New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone have any idea about adding music controls to the lock screen? will we have to wait for a rom to roll out for features like that?
  18. fishaholic
    Offline

    fishaholic New Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That just made my life even better hahaha! dancedroid
  19. distvox
    Offline

    distvox New Member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cool. And if I want to go back to liberty its just the normal process for switching roms right?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  20. troutbeck27
    Offline

    troutbeck27 New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Eugene, Oregon
    Negative Ghost Rider. You would need to sbf Froyo back to 2.2, then if you choose update to Froyo 2.3, then re-root, then flash liberty.

    This is why I am waiting for the new version of Liberty to try that first, so that i don't have to sbf.
    Last edited: Mar 29, 2011
Search tags for this page

gingerbread low call volume