D1-miui-1.1.22.1

Discussion in 'Team D1-MIUI' started by jamezelle, Jan 24, 2011.

  1. kamisan

    kamisan Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    NEW radio again?

    Is there on since these?
    C_01.3E.01P
    C_01.3E.03P
    C_01.41.00R
    C_01.43.01P

    Ive tried the last two, not much difference for me from either- if thers a newer one cool!
     
  2. danceswithbongs

    danceswithbongs Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1,039
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A TeePee outside of Detroit
    Ratings:
    +5
    Darn as I'm pretty sure the one at list bottom is the latest available.
    I'm out of ideas other than that, except someone may be in proccess making a newer experimental.
    Keep your eyes on the sites like here and a few other sites like XDA or Cyanogens wiki
    Sorry to hear that my idea didn't help, don't give up though on searching.
    Maybe words like experimental, beta, radio and C_
    Hopefully that can point you to something that hadn't been released to everyone.
    Then of they are still testing you could volunteer to test out and explain why you really need out regardless off any bug s, since it can't hurt due to your current situation.
     
  3. romiust

    romiust New Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Tempe
    Ratings:
    +0
    Is anyone else missing phone calls because of a low ringer? Also, am I wrong, I dont see a setting for vibrate and sound on the ringer.
     
  4. cowsquad

    cowsquad Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    beaverton, Oregon
    Ratings:
    +0
    You might have to go. Settings then personal then sounds settings then you can change the vibration on ringtones and notification. I hope that answer ur question

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. jpnestel

    jpnestel Member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Las Vegas
    Ratings:
    +2
    cpu in pull down menu

    What does the cpu button in the pulldown menu do?
     
  6. cowsquad

    cowsquad Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    beaverton, Oregon
    Ratings:
    +0

    I think reduces cpu speed while phone is locked
    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  7. danceswithbongs

    danceswithbongs Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1,039
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A TeePee outside of Detroit
    Ratings:
    +5
    I am pretty sure it lowers cpu when unlocked as well
    Probably for when the battery gets low
     
  8. romiust

    romiust New Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Tempe
    Ratings:
    +0
    Ringer settings

    Wow! How did i miss that? Thanks. Totally could turn on the vibrate and raise the volume of the ringer. Muchos Thanks!
     
  9. sweeeeet

    sweeeeet Silver Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    8,579
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +65
    Very weird but i plugged my phone into my pc to charge... clicked charge only on the prompt..... after 15 mins i looked at my phone and it was burning hot over 115 degrees.... nothing was running screen was off.. browser and everything closed.. anyone else have this happen?
     
  10. danceswithbongs

    danceswithbongs Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1,039
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A TeePee outside of Detroit
    Ratings:
    +5
    That seems odd, as I have been using slayhers 1100 and haven't had any heat issues.
    Do you have setcpu or something similar that has profiles?
    If not, highly recommend that or similar as you can set a lower profile for when the screen is off or when the bat temp hits a certain temp and a separate one for cpu temp.
    Set the temp threshold a bit higher for the battery temp as when charging it heats up but doesn't really have a bad effect, but the cpu running hot will if it does for too long and you might melt the wafer.
    But first off in order to diagnose, need to know if you have an app to handle cpu and what you choose for the governor profile.
    DWB
     
  11. sweeeeet

    sweeeeet Silver Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    8,579
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +65
    slayher 1200 but it was@ 800....profiles- 500 max on screen off... 800 max while charging and 700 max over 113 degrees

    The phone gets hot when I'm running 1100 or 1200 for a while with either the browser or a game but sitting there charging with nothing running and screen off with those profiles is crazy to me

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  12. danceswithbongs

    danceswithbongs Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1,039
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A TeePee outside of Detroit
    Ratings:
    +5
    Agreed, since it was hooked up to the computer is it possible that the profiles are overrided
    by some communication between the two.
    Has it ever gotten this hot anytime else, or was this way beyond the norm?
     
Search tags for this page

jcbbiggs

,

phantom reboot