Cyanogenmod7 Hulu Workaround?

Discussion in 'Cyanogenmod - D2' started by PTREE818, Jun 29, 2011.

  1. PTREE818
    Offline

    PTREE818 Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Westlake Village
    Ratings:
    +0
    :greendroid:Yes Hello , Ptree here just wondering if any1 has found a workaround for Hulu + App.:greendroid::reddroid: I'm sad because unlike Netflix this app came directly to D2, but will not work on , and only on CM7.:reddroid: Well any links or info appreciated.
    thx
    Ptree
     
  2. Redflea
    Offline

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    Haven't tried it, but it might be blocked if you're not on a stock GB/Blur ROM...I know that's an issue on some Android tablets running non-stock ROMs. Again, I don't know, just guessing...
     
  3. PTREE818
    Offline

    PTREE818 Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Westlake Village
    Ratings:
    +0
    Permission Granted!

    :bday2:Yea I got it!

    Sent from my Hulu +/ Netflix & Tethered/Cyanogized7/R2-D2!
     
  4. Redflea
    Offline

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    I assume you mean tether, not Hulu+? Yeah, tether works fine on CM7, evidently...
     
  5. PTREE818
    Offline

    PTREE818 Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Westlake Village
    Ratings:
    +0
    Yes hello I am talkin bout tether and hulu plus they are both working!

    Yes hello, This Was Sent From My R2-D2 Cyanogized7 Phone!
     
  6. Redflea
    Offline

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    What changed? Did you do something to make it work, or did it just start working?
     
  7. Cstryon
    Offline

    Cstryon Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    How did you get Hulu to work? Can you actually watch anything on it?
     
  8. PTREE818
    Offline

    PTREE818 Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Westlake Village
    Ratings:
    +0
    Yes hello . http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=640523&d=1309335600 that link is the flash player u need, just make sure u uninstall system flash in app management first.What u wanna do is start your browser. Select ur menu key and scroll down to more , then settings.u r looking for ;set user agent" select that option then pick Linux. Then just load web PG. Instead of app.u might have to allow apps.

    Yes hello, This Was Sent From My R2-D2 Cyanogized7 Phone!
     
  9. tnygigles66
    Offline

    tnygigles66 Member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i'm on the latest nightly and just use the app from the market. It works fine for me.
     
  10. fishaholic
    Offline

    fishaholic Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Dude you always confuse me with your wording lol... but I think I understand
     
  11. Cstryon
    Offline

    Cstryon Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Anyone esse get it to work based on PTREE's instructions? I don't quite understand them, so if anyone did could you post your steps?
     
  12. cron666
    Offline

    cron666 Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i now hes changing the user agent to fool the website into thinking you are a desktop computer.

    looks like hes installing the desktop version of flash for linux. dunno how that would work cause thats built for x86 architectures.

    ptree confuses me too :blink:
     
  13. Cstryon
    Offline

    Cstryon Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Ok I figured it out. Its a modified version of flash for android that makes hulu.com not know you are on mobile.

    1) Uninstall flash. Then install the modified flash he attached to his post.

    2) change user agent to desktop. (in cyanogen stock browser it says linux desktop)

    Now when you browse to hulu you can watch videos. Though it seems since the videos are not optimized for mobile, it's very choppy.


    These steps have nothing to do with using the hulu plus app.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
Search tags for this page

cyanogen hulu

,
cyanogenmod flash player cyanogen hulu
,
cyanogenmod hulu app
,

cyanogenmod hulu plus

,
d2 tablet hulu plus
,
flash workaround for android
,
hulu
,

hulu cyanogenmod

,

hulu plus cyanogenmod

,
hulu plus for gtab