[ROM] CyanogenMod 9 [BETA] (D2G) (8/19)

Discussion in 'Droid 2 Global Roms' started by 13th angel, Feb 14, 2012.

  1. robot_gaban
    Offline

    robot_gaban New Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    from here :
    http://www.mrb206.info/builds/CM9-D2G-03012012-r1.zip
  2. robot_gaban
    Offline

    robot_gaban New Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    is it possible to share link for R3 version of 1st March here?
    looking the zip file name, mine seems R1.
  3. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Its in the OP
  4. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    http://synibox.info/...-03082012r3.zip
    md5sum= eb56e0e19159d2707eaf7420ce66bd7f

    Dont ask for a change log. I can honestly say I have NO idea what all was changed in that build since its all been Bikedude. (that is from the 3/3 build that I never really posted over here)
    Last edited: Mar 8, 2012
  5. robot_gaban
    Offline

    robot_gaban New Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    LOL..
    never notice it was there,
    change log still 28/02.
  6. robot_gaban
    Offline

    robot_gaban New Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    no luck,
    with build 03082012r3.zip, for me GSM 3G Data still have same issue.. :frown:
  7. srw0015
    Offline

    srw0015 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, AL
    Like some of the improvements since the last few builds. Ran into an issue though and im hoping someone might have an idea as to how to fix it. Since I updated to 3-08 i haven;t been able to start the Google play store/market app. Ive tried flashing to previous versions of the rom but no luck. I've gone into titanium and converted it into a user app etc and it still wont run. Any one got any ideas as to how to fix it?
  8. themib
    Offline

    themib Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    1,446
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South Dakota
    you flashed gaaps after right?
  9. srw0015
    Offline

    srw0015 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, AL
    I am currently running Gapps 3-03. ive been running those for a few days. ill try a re-install of that and see if that helps.
  10. themib
    Offline

    themib Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    1,446
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South Dakota
    there is a 3-08 gaaps
    sorry not sure what problem is
  11. srw0015
    Offline

    srw0015 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, AL
    Uploaded the new gapps, and the issue seems to have resolved itself. Thanks for the help themib.
  12. themib
    Offline

    themib Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    1,446
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South Dakota
    glad it worked
  13. sacred_in
    Offline

    sacred_in New Member

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you try it with the 1st March R3 build?? I haven't used any other mod latest to that but that one really worked.
    Give it a try .. the link is in the older build links page .....

    however, logically the recent builds should have the same functions....but worth giving that one a try....
  14. bobrowley
    Offline

    bobrowley New Member

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @sacred_in was right, 3G works well on 1st March R3 build, but not on 8th March R3 build
  15. krokiss
    Offline

    krokiss New Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi Guys!

    I found a temporary solution for the camera.

    During the development of android on SD card for HTC Diamond, we got a black screen for the camera app. We installed LG Camera app and it works.

    Now, I installed LG Camera app and it works!

    Though on the first install it will fail, just need to restart.First, run the main camera app (it will stop) after that run the LG camera up, run on video mode first and to camera mode, and it works!able to capture..trying now if video will work.

    LG Camera app is available in marker (free) and in blapkmarket.

    Hope, this will help.

    (edit) i was able to run a couple of shots with the camera and it just stop again, but the thing I notice is it triggered something that the main camera app to work. I attached the screenshot of the main camera app working.

    View attachment 48222
    Last edited: Mar 11, 2012
  16. robot_gaban
    Offline

    robot_gaban New Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is cool..
    I install 1st March R3 build and wow..
    GSM 3G Data now works..
    Thanks guys!

    I hope they will bring the 1st March R3 GSM 3G Data fix for next update.

    Sent from my Droid2Global using DroidForums
  17. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    http://synibox.info/synik4l/x13thangelx/D2G/cm9/CM9-D2G-03152012r3.zip

    md5sum= 23378818cde5aa473b7af2733197b178


    Has name and build number fixed
    Has ClassE fix - makes 3rd party camera apps show right colors (it is mirrored now though...)
    CM updates, if you want a list of them then see Gerrit Code Review
  18. penyles
    Offline

    penyles New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Installed, Everything seem to go good. then when I rebooted the phone it stuck on the red M (motorola Logo). Anyone have any suggestions? I did the wipe data, cache..ect. Tried to reboot in recovery. it went to the factory recovery so I cant get to my backups.
  19. themib
    Offline

    themib Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    1,446
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South Dakota
    How to fix a Bootloop with ADB:
    "On a computer with adb installed, navigate to your android-sdk's platform tools folder or whichever location adb is found in via command prompt. Run this: adb shell "echo 1 > /data/.recovery_mode; sync;" adb reboot" Thanks to Revnumbers


    Sent from my DROID X2 using DroidForums

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
  20. raw57
    Offline

    raw57 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ever since flashing CM9 my phone has not been recognizing my headphones. 3.5 jack

    I'm an idiot! There was lint in the jack. It works perfectly.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
    Last edited: Mar 20, 2012
Search tags for this page

cm9-d2g-03012012-r1

,
cm9-d2g-03152012
,
cm9-d2g-08192012
,
cyanogenmod 8
,
cyanogenmod 9
,
cyanogenmod 9 d2g
,

cyanogenmod 9 droid 2 global

,

cyanogenmod 9.0.0 for the droid 2 global

,
cyanogenmod droid 2 global
,

d2g cm9

,

droid 2 global cyanogenmod 9

,
mcc field must be 3 digits