[ROM] CyanogenMod 9 [BETA] (D2G) (8/19)

Discussion in 'Droid 2 Global Roms' started by 13th angel, Feb 14, 2012.

  1. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    If you can give me a stock GB system dump of D2 I can do a build for it from what is working for d2g. Cant provide much support for it though since I dont have the device, I'll try where I can though.
     
  2. americanz

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    angel you are the greatest. that would be sweet. i will get you a dump. just tell me how lol
     
  3. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    lol. If you have adb set up on your computer open your explorer and make a directory, open cmd prompt (assuming your on windows.... terminal if your on *nix), move to the directory you want it to pull to and adb pull /system/*
     
  4. americanz

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    will work on it tonight im at work with my bionic lol i d2 is at home. i sent you a pm also
     
  5. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    Updated OP. Now 1% battery and GSM are working.
     
  6. gthotie5

    gthotie5 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    312
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Do I need to be running a specific version of Android? Or can I just flash this while on stock froyo?

    Sent from my GalaxyNexus using DroidForums
     
  7. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    Need to be on one of the GB updates. It will loop if you flash over the froyo kernel.
     
  8. gthotie5

    gthotie5 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    312
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Alright Thanks.

    Sent from my GalaxyNexus using DroidForums
     
  9. themib

    themib Senior Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    1,498
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South Dakota
    Ratings:
    +34
    Current Phone Model:
    Droid 4 (XT894)
    edit: never mind
     
  10. powtow

    powtow New Member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    indonesia
    Ratings:
    +0
    at last..best news i heard in ages :D
    though since i'm quite a heavy user of camera, i cannot flash this :(
    can hardly wait for it to work..

    great thanks to all of you devoted developers!
     
  11. bobrowley

    bobrowley New Member

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am using GSM, but the 3G doesn't work. It keeps connect then disconnect.

    Great work man, you are the reason why I am still stick with my D2G :happy3:
     
  12. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    new build in OP. Added sanity check to fix it showing over 100% charge.
     
Search tags for this page
cm9-d2g-03012012-r1
,
cm9-d2g-03152012
,
cyanogenmod 8
,
cyanogenmod 9 d2g
,

cyanogenmod 9 droid 2 global

,
cyanogenmod 9.0.0 for the droid 2 global
,
cyanogenmod droid 2 global
,

d2g cm9

,
droid 2 global cyanogenmod 9
,
mcc field must be 3 digits