[ROM] CyanogenMod 9 [BETA] (D2G) (8/19)

Discussion in 'Droid 2 Global Roms' started by 13th angel, Feb 14, 2012.

  1. djwill48
    Offline

    djwill48 New Member

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Thanks I'll run one today and post the results. Had several reboots associated with that and docking the phone in my car. Just a heads up. In detail what happens when I make the first call in the car is silent. Then when I try to return to music, the music is very choppy. Not sure what it is but that is the symptom. Once I turn off bluetooth and back on it is fine, but that shouldn't need to be done. I will logcat it and send the results. If you have any advice or can think of other ways I can help let me know.
     
  2. KingLo
    Offline

    KingLo Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    I installed this on my regular D2 and everything seemed to work well enough except I have no 3g radio. What file to I need to import to change the d2g radios to d2 radios?
     
  3. americanz
    Offline

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    agreed is there a regular d2 build?
     
  4. bikedude880
    Offline

    bikedude880 Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Please do not install this on anything but a Droid2 Global. It is not designed for the Droid2, hence the (minor) issues you've noticed. The D2 has it's own thriving community with at least 2-3 ICS builds. PLEASE, only use this on the device it was intended, otherwise we won't help you unbork a mistake.
     
  5. americanz
    Offline

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i didnt install, i know better. d2 and d2g are very different i actually have both,. i was simply asking about a d2 build. i havent seen anything since early January on a d2 build. and thats with out working data. and that does me no good
     
  6. bikedude880
    Offline

    bikedude880 Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I quoted two people last time. Check out rootzwiki forums for the D2 builds, or look up MotoMagic for information.
     
  7. KingLo
    Offline

    KingLo Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    I did install. I also know better. There are no good builds for d2 right now. One is a DX port in which the hardware is wonky on (keyboard crashes, no number usage for hardware keyboard). The other build is jbird's but he doesn't seem too interested in it. (he has other other roms for better phones +plus wife and kids). As this global port has seemed to me the most stable ICS rom I have installed on my D2 I was wondering If there was some file editing I could try to make the 3g radio work.
     
  8. bikedude880
    Offline

    bikedude880 Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    PhantomGamers has done a great job keeping the D2 up to date. The biggest issue in maintaining this family of devices is that a) they're older, therefore require more work on our part to get them up to par, and b) we don't have anything to base this entirely new version on (and by new I mean the core of it). Oh, and considering VZW/Moto is going to take a while getting anything ICS out the door, the more time we have to work unhindered, the better.

    http://www.sundergaming.com/downloads/cm9d2/
    http://rootzwiki.com/topic/11861-dev-threadcm9d2ics-droid-2-cm9-with-gb-kernel
     
    Last edited: Feb 16, 2012
  9. KingLo
    Offline

    KingLo Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
  10. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    If you can give me a stock GB system dump of D2 I can do a build for it from what is working for d2g. Cant provide much support for it though since I dont have the device, I'll try where I can though.
     
  11. americanz
    Offline

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    angel you are the greatest. that would be sweet. i will get you a dump. just tell me how lol
     
  12. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    lol. If you have adb set up on your computer open your explorer and make a directory, open cmd prompt (assuming your on windows.... terminal if your on *nix), move to the directory you want it to pull to and adb pull /system/*
     
  13. americanz
    Offline

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    will work on it tonight im at work with my bionic lol i d2 is at home. i sent you a pm also
     
  14. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    Updated OP. Now 1% battery and GSM are working.
     
  15. gthotie5
    Offline

    gthotie5 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    312
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Do I need to be running a specific version of Android? Or can I just flash this while on stock froyo?

    Sent from my GalaxyNexus using DroidForums
     
Search tags for this page
cm9-d2g-03012012-r1
,
cm9-d2g-03152012
,
cyanogenmod 8
,
cyanogenmod 9 d2g
,

cyanogenmod 9 droid 2 global

,
cyanogenmod 9.0.0 for the droid 2 global
,
cyanogenmod droid 2 global
,

d2g cm9

,
droid 2 global cyanogenmod 9
,
mcc field must be 3 digits