CyanogenMod 5.0.5 is available via (Rom Manager)

Discussion in 'Android Roms' started by thebowers, Mar 21, 2010.

  1. mjs31

    mjs31 Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    864
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NE Texas
    Ratings:
    +0
    Might try to uninstall maps from your phone then reinstall from market.
     
  2. smacinskyjr

    smacinskyjr Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    how is the battery life on this version?
     
  3. Riddick

    Riddick Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Go read the official forum, there were bugs. The latest version of BB has some small issues too though that didn't exist in previous versions. No such thing as a bugless rom.
     
  4. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5

    One thing off the top of my head:

    The ability to skip songs with the volume key when the phone is locked!!!!

    There are several differences, but that one is by far my favorite.
     
  5. superglen99

    superglen99 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Auburn,WA
    Ratings:
    +0
    this is really bothering me with this rom. Anytime I hit home from an app it takes forever to load the icons and if i hit the app drawer button it takes a while to load the apps, it's just blank. I'm gonna have to go back to droidmod if this cant be resolved. I'm even OC to 1Ghz. any solutions? please?? I really want to use this rom but acting like this its too much!!
     
  6. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    Does anyone know what the EPE54B google add-on does? I installed it like a moron without knowing what it does and now my things says T-CDMA 64 instead of Verizon Wireless...lol
     
  7. superglen99

    superglen99 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Auburn,WA
    Ratings:
    +0
    I said F it and got the Helix Launcher, the original not helix 2. I miss the 3d app drawer but what good is it if it doesnt work?? now its fine.
     
  8. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    Does anyone's keyboard back light not work? I went to go play some zelda before going to bed and found out I couldn't see my keyboard :(
     
  9. bgill55

    bgill55 Silver Member
    Theme Developer

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,344
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +8

    mine works fine!
     
  10. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    word i got it to work for a spilt second by turning auto brightness off but then ut didn't work again. Do you have auto brightness turned on?
     
  11. bgill55

    bgill55 Silver Member
    Theme Developer

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,344
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +8
    No i never use the auto brightness feature, ill test it out real quick for you! Hey your from provo sweet! up North from me. Im in Sunny St. George!


    tested still comes on with Auto Brightness enabled. is your phone charging? or are you connected to the computer?
     
  12. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    Haha cool another fellow Utahn. Yeah I'm connected via charger, strange it worked before. I think these themes I'm installing are screwing stuff up, I'm going to try re flashing :( sucks I liked this theme too!
     
Search tags for this page

cyanogenmod 5.0.4.2 for droid og

,

number pad keyboard 5.0.5 for android