1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

cyanogen rom 5057 getting very laggy

Discussion in 'Android Roms' started by ucpro, Apr 9, 2010.

  1. ucpro
    Offline

    ucpro New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dothan, al
    say if i'm listening to music or playing a game, when i wanna go back to the home screen, it takes about 7 seconds for the screen to appear after hitting the home button a handful of times, and maybe another 10 for me to be able to swipe between home screens.

    what am i doing wrong here. i posted pics of my screens so u have an idea of what i have going on
  2. hookerdj
    Offline

    hookerdj New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    pittsburgh
    what is your setcpu set at or dont you have the program?
  3. R1Lover
    Offline

    R1Lover New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,702
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern Ca
    I think you have those screens full of about everything you can get on them lol

    I would for sure be overclocked if that's how you have it setup...

    with as much stuff as you have on there along with live wallpapers, it would probably take a quad core to keep up... lol

    If you are still having issues after overclocking then I would remove the theme... some of them are causing issues as they are not coded correctly.
  4. Riddick
    Offline

    Riddick New Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    He actually doesn't have that much stuff. Only four pages, a lot of widgets but a lot of people do that.

    He probably doesn't have setCPU installed.
  5. kiyanofosho
    Offline

    kiyanofosho New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the apps2sd in cyan could be the problem, especially if you dont have a higher class sd card. class 6 sdcards are FAST, the stock 16gb ones arent
  6. ucpro
    Offline

    ucpro New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dothan, al
    Yeah I have setcpu at 900 max 250 min. Sorry I just woke up :icon_eek:
  7. kiyanofosho
    Offline

    kiyanofosho New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i recommend pushing the min. up to about 550
  8. ucpro
    Offline

    ucpro New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dothan, al
    will that kill my battery though?
  9. srt4mn
    Offline

    srt4mn New Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MN
    Gotta pay to play. If you want battery life, probably should unroot it and run stock lol.
  10. ucpro
    Offline

    ucpro New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dothan, al
    i'm sure u don't have to be stock to conserve battery life
  11. kiyanofosho
    Offline

    kiyanofosho New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well I'm running 1200 max and 1000 min. my battery is fine



    Sent from my Droid using Tapatalk
Search tags for this page

cyanogem rom android

,

rom cyanogen