Custom Recovery not working

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by quiklives, May 7, 2011.

  1. quiklives

    quiklives New Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    south FL
    Ratings:
    +0
    I might be missing something obvious here...

    Just updated from 2.0.1 to GB .5 without any apparent problems. As far as I can tell, everything works, except...I downloaded the Blue Haze theme, and when I went to boot into recovery, I got the yellow fist and then a blank screen. The backlight is on, but it's a black screen. Doing a battery pull and restarting the phone gets me back into my phone just fine, but still no way to install themes. It worked this way through the Droid X bootstrap app, through Liberty Toolbox with or without DX Bootstrap still installed, and whether I chose "Install from SD" or "Install Bootstrap".

    I feel like I've tried everything I can think of, but I also have a feeling that I'm missing the obvious, as stated above. Any help would be greatly appreciated - I love the way Liberty runs, but could do without the yellow.

    *Edit: Just a note - I went from 2.0.1 to the full install version of .1 GB to .5
     
    Last edited: May 7, 2011
  2. pfunk

    pfunk New Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Make sure "usb debugging" is disabled (unchecked). Then try to bootstrap into cw. You can find it in applications/development

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
    Last edited: May 7, 2011
  3. quiklives

    quiklives New Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    south FL
    Ratings:
    +0
    Thanks for the reply - when I do that, and then try to boot into recovery, nothing at all happens. I tap Bootstrap Recovery and it gives me the normal Success pop up, then Reboot Recovery simply does nothing at all.

    Edit: When I choose Install Bootstrap in Liberty Toolbox, it tells me "Unable to remount file system read/write"
     
  4. kilahimm

    kilahimm Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did you happen to lose root access? Try opening superuser, if it forces closes when you try to open it install an updated version from the market. This might help.