[ROM] Cryo for Droid Dna -Verizon OTA V2 2.06

Discussion in 'HTC Droid DNA Development' started by myfishbear, Feb 19, 2013.

  1. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    Droid DNA > HTC Droid DNA > XDA bootloader u/l (needed)
    Droid DNA > [ROOT][COMPLETE GUIDE] How To Root > XDA root/recoverey(needed)
    use google play and get the goo.im app to update twrp (optional)
    Droid DNA > [S Off] Facepalm S Off > XDA s-off(optional)
    Droid DNA > [HBOOT] HBOOT 8064 Engneering > XDA engineer hboot(optional)
    Droid DNA > [RADIO] Flash OFFICIAL Radios > XDA new radio files(in hackpack)(optional)
    use goo.im app to flash my rom while booted in android.(wipe and clear everything)(needed)
    flash my boot. img from my rom in fastboot by holding vol- and power while booting and select fastboot.(use my dna hackpack and place boot.img into the working folder and run kern.bat)(needed)
     
  2. nb1201

    nb1201 New Member

    Joined:
    Feb 25, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Were you able to unlock the bootloader after you received latest OTA (2.04.605.2 71RD)? could you share in detail, with links to needed files, etc., how you were able to do this? :) Just got my phone last week and it immediately updated OTA. no one on xda has been able to produce a fix for this yet. I was trying to use the SuperCID apk and it does not work with v. 2.04. Any help would be greatly appreciated.
     
  3. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    He was unlocked before he took the OTA, that's why he is unlocked. If you never unlocked the phone and have the OTA then you're out of luck for now.
     
  4. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    you could try a ruu downgrade to the orignal software b4 you try to get the unlock
    ruu file RUU_DLX_WL_JB_45_VERIZON_WWE_1.15.605.4_Radio_1.00.00.1023_3_NV_VZW_1.98_002_release_290923_signed.exe | by Santod Mods for Thunderbolt
     
  5. Freakstyler

    Freakstyler New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Centerville, Tn
    Ratings:
    +0
    Hey

    I installed this rom and was looking around and everything, All in all i am completely satisfied, though i do have a problem. MMS messages. I can't send or receive them. When i attach a picture the press send, the message just disappears, it never shows up in the thread with the sms. When i send an MMS to my phone from another phone, i never get it. Is there something I have done wrong? I'm at a total loss... Also I scored an 8796 with Quadrant Standard. Over 700 points more than what you advertised, so :hail: to you.

    View attachment 60909


    But MMS.. i need to fix that, I am going to try to go into apps and "clear data" for messaging and see what happens from there. if that doesnt work im going to do a full wipe and reinstall the rom.
    *crosses fingers*

    EDIT: *SOLVED*
    Clearing data in apps worked, I can now send and receive MMS, Sorry to have bothered you, but the problem was bothering me, Perhaps I should Have just cleared data beforehand. But Maybe someone else with this Rom will run into the same problem and they can see this post and know what to do to fix it.
    Settings> Apps> all > Messaging
    and select *Clear Data* reboot phone just in case, i also cleared data on APPS>ALL> "HTC Message Uploader" so i dont know which one fixed it. But my MMS now works.
     
    #17 Freakstyler, Feb 27, 2013
    Last edited: Feb 27, 2013
  6. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    lol np. yeah whenever i install a rom i always factory reset, clear cache, davilik as well, and format the system partition. old data is usally a culprit for odd issues. i test almost everything i make b4 posting it.
     
  7. Freakstyler

    Freakstyler New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Centerville, Tn
    Ratings:
    +0
    Well before installing I did all the wipes. I bet the problem came from restoring my sms/mms from SD card. I wanted all my saved messages, But i'd rather start from scratch than not be able to MMS. I've also noticed a screen flicker problem every now and then, and I'm not sure what the cause is. It happens on the home screen, in the app drawer, and even inside apps. It shows a split second flash of the previous screen I was on, Like if I scroll to page 3 in the app drawer, Page 2 appears for a split second almost un-noticeable. Who knows though, it's probably something else I caused.

    I do miss my Lavaflow Live Wallpaper, but as we speak I'm trying to extract it from the stock Rom and drop it into the system/app folder.... Let me say though I enjoy your choice of Font. My only lament is that it's a different messaging app so I can't customize the background, and there aren't any message bubbles, But I've heard the black with white text is much better on battery life than White with black text. No complaints, I can get used to anything, My biggest deal breaker with any Rom or Kernel is "Wifi Tether for Root Users" HAS to work. I was excited to see your Rom came with it pre-installed. There's nothing better than hogging the closest cellphone tower with 300 to 500 GIG data a month, because I still have unlimited from Verizon.

    I'll drop any other issues I find, as long as I know for sure that it is with the ROM and not user error.
     
  8. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    screen flicker = you didn't install the 2.04.605.2 71RD boot.img (kernel)
    lava flow is messed up cuz i removed parts of sense, the phone operates more efficiently with this removed.
     
  9. BuzzKillBob

    BuzzKillBob Member

    Joined:
    Dec 19, 2012
    Messages:
    392
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Rom link in op is dead
     
  10. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    its workin for me.
    try this link on your pc or mac if you are having probs
    Myfishbear's Rom Server ./Droid
     
  11. BuzzKillBob

    BuzzKillBob Member

    Joined:
    Dec 19, 2012
    Messages:
    392
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    That worked. Thanks.
     
  12. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
Search tags for this page
cryo rom droid dna
,
dna roms
,
droid dna rom
,

droid dna roms

,
htc dna rom
,
htc dna roms
,
htc droid dna rom
,
htc droid dna roms
,
roms for droid dna
,
roms for htc dna