could not answer the call

Discussion in 'Motorola Droid' started by qwerty04, Feb 15, 2010.

  1. qwerty04

    qwerty04 Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i just got a phone call and my screen showed the name of the caller but that was it. there was no choice to answer the phone. has this happened to anyone? do i have a defective phone?
    i think i might know what the problem is. i was using handcent while i got the call. would handcent do that?
     
    Last edited: Feb 15, 2010
  2. ShowTime

    ShowTime Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't use handcent personally, but I don't think it should do that. I'm pretty sure an incoming call is always supposed to take priority over anything you're doing and bring up the answer ignore screen. What apps do you have installed? Is this the first time your phone has done this? Which apps have you installed most recently?
     
  3. qwerty04

    qwerty04 Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yes it is the first time it happened. i recently installed remotedroid and photoshop and checkbook
     
  4. beneharris

    beneharris Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    portland
    Ratings:
    +0
    it may have been a one time thing. ive had my phone force close on me when the call came in. THAT pissed me off
     
  5. ShowTime

    ShowTime Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hmmm I don't recall running across anyone having any similar type problems associated with any of those apps. I'd say wait and see if it happens again. If it continues to happen, uninstall your apps and see if it works normally. Then you can reinstall them 1 by 1 to try and pinpoint which one is causing the issue. But as beneharris said, may have just been a 1 time glitch based on the uniqe set of stuff that was going on on the phone at that exact moment.
     
  6. qwerty04

    qwerty04 Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    thank you for your guys' help
     
  7. droider4life

    droider4life Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just wanted to say that my phone actually did this once about two days after I got it.. and I was texting also with the stock messenger and I was thinking great a faulty phone but then it has never done it again... "knock on wood"