Connectivity Issue?

Discussion in 'UltimateDroid' started by HarleyDad09, Oct 4, 2010.

  1. HarleyDad09
    Offline

    HarleyDad09 New Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am suddenly having a lot of connectivity issues. When I try and go to the market I get error messages, when I go on the internet I get page not found errors..basically whenever I try to do anything that needs internet access, I get connectivity errors.

    IS anyone else experiencing this? Or has anyone experienced it? If so, how can I fix it? Wipe and reflash?

    Also, my chrome to phone always force closes when I try and push a website to my phone..any ideas?

    Thanks!
  2. VolDroid
    Offline

    VolDroid New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nashville, TN
    I have been having these same problems lately. I also keep losing 3G. These especially happen when using WIFI.
  3. segdoh49
    Offline

    segdoh49 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Are you running any themes ? I've noticed that some themes tend to screw things up, Just a thought.....
    Ops I see you are running Watermark'd. Maybe try something else....I'm running Golden Elegance and have not experienced any problems. Other than a few with the Dolphin Browser HD, then I just use the Native Browser and it work fine on that one.
Search tags for this page

android connectivity issue