1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

completely confused on how to update

Discussion in 'Sourcery ROM' started by flyinion, Jan 22, 2011.

  1. flyinion
    Offline

    flyinion New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So I just installed the latest version that is in ROM Manager, 1.1. I tried using the update tool in the ROM and it said something about "performing magic" but then that goes away and nothing. I thought maybe it was downloading but not showing progress so I let the phone sit there for 10-15 minutes twice on both 3G and Wireless. How do I get updated to 1.3?
  2. eagle1967
    Offline

    eagle1967 Developer Developer

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    colorado
    post again.

    Yes this is by design to insure upgrades go through each but not really needed here.

    and this is changing.

    BUT FOR NOW...goto sourcery magic/wizardry/additional programs.
    half way down you will see 3 fixes.
    push fix 2 this will bring you to 1.3
  3. eagle1967
    Offline

    eagle1967 Developer Developer

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    colorado
    damn 4 minutes

    sorry so long for the reply were getting tired and slowing down :)
  4. flyinion
    Offline

    flyinion New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    OMG wow I wasn't expecting anything that fast wow. Ok thanks I'll try out the fix. I temporarily flashed back to my backup from what I was running before and need to charge my battery before doing anything else.