1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

"Complete action using" Default Question

Discussion in 'Android General Discussions' started by MontyMo, May 12, 2010.

  1. MontyMo
    Offline

    MontyMo New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have been trying home screen alternatives. Because I have more than one Home Screen installed, when I press the "Home" button a screen is displayed presenting me with the choice of home screens. On the bottom of the screen a a check box, "Use by default for this action" I normally leave this unchecked so I can switch between home screens.

    Yesterday I mistakenly selected the "Use by Default" check box. I uninstalled and reinstalled the Home Screen App to get the choice back.

    My question is, did I need to uninstall the app to get the "Complete action using" window back? Is there a setting in the "Settings" that resets this option?

    Thanks
    Monty

    [​IMG]
  2. Vulcan1600
    Online

    Vulcan1600 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,693
    Likes Received:
    142
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    Instead of uninstalling you could go to Menu/Settings/Applications then select the Home you have defaulted, and click "Clear defaults".

    Better suggestion, go to the Market and get the free program called "Home Switcher". You'll love it.
  3. MontyMo
    Offline

    MontyMo New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the QUICK reply. That is exactly what I was looking for.
    Home switcher is being installed NOW!

    Monty

  4. MontyMo
    Offline

    MontyMo New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Home Switcher is GREAT, Thanks
  5. BattleTroll
    Offline

    BattleTroll New Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am having a similiar problem with Google Drive, don't know how I did it but now I cannot change the default Complete action using and nothing I try seems to change it.

    Menu/Settings/Applications then select the Drive, and click "Clear defaults" did not work ( the clear defaults box is dim) I tried clearing the cache and even removed and reinstalled the app.

    The current selection makes this app unusable to me and it is driving me nuts!!

    Droid 4, ICS
    Stock Verizon unrooted.
Search tags for this page

android complete action using

,
android complete action using car home
,
android undo complete action using
,

complete action using

,
complete action using android reset
,
complete action using galaxy s4
,
complete action using launcher
,
complete action using reset
,
facebook complete action using
,
galaxy s4 complete action using
,
how to change complete action using
,
how to change complete action using#gsc.tab
,
how to get rid of complete action using on s4
,
how to reset complete action using
,
how to reset complete action using on android