[ROM] **CM9 Discussion/Download Thread**

Discussion in 'Galaxy Nexus ROMS' started by winner00, Dec 19, 2011.

  1. shdobxr

    shdobxr Member

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Seems like my vibration has stopped with this flash and same with haptic feedback.

    Any ideas on how to fix?

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  2. steve.messer84

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Messages:
    148
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    IL
    Ratings:
    +4
    Flashed the update last night and no issues with Haptic or vibrate. Did you wipe cache and dalvik before the install? I don't know if it's necessary, but I do it every time.
     
  3. shdobxr

    shdobxr Member

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well I use ClockworkMod

    I backed up and wiped cache, however I did not do a data wipe.

    I get confused, is dalvik the cache? or the data?

    I will wipe cache and data tonight and reflash.
     
  4. Nealius

    Nealius Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    361
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    is there a difference between the updates here and the nightly with the same date?
     
  5. shdobxr

    shdobxr Member

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Odd. I rebooted my phone now there is no issue.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  6. winner00

    winner00 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +10
  7. Dilligaf

    Dilligaf Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SoCal, USA
    Ratings:
    +0
    I'm finding that I'm not able to download pics sent as MMS for the past few days. Anyone know what's up with this? I get a message saying I'm unable to download the files. The directory where they should be going exists.

    Running 3/31 build.
    Thanks.
     
  8. winner00

    winner00 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +10
  9. metalspring

    metalspring Silver Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    103
    Location:
    hermitage, pa
    Ratings:
    +24
    winner, so far your build is the only stock looking build i like (axiom slowed to a crawl as soon as i set a live wallpaper, otherwise i would be staying on it with all its extra mod settings) i just wish cm had more options... but im sure it'll get there eventually, great job so far

    btw i did have one issue, im not sure it is known or not but whenever i try to select sound in settings, the settings force close on 3/31 build
     
  10. combatmedic870

    combatmedic870 Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Messages:
    1,335
    Likes Received:
    56
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Portland OR
    Ratings:
    +56
    Winner could you explain raw image support...Does that mean instead of a JPEG you have the choice of shooting RAW and processing via lightroom(or whatever you want to use)?? That would be AWSOME!!!!



    sooo....i flashed...nothing different about the camera. that....makes me sad...
     
  11. winner00

    winner00 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +10
    Changes in 4/08 build:
    • Updated LED Notification
    • Big Skia update
    • Blue buttons updated to 4/08 build.
     
  12. Retard0boT

    Retard0boT New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +0
    Do I need to do a complete wipe when going from an old build (2/13) to one of the newer ones? Any of the recent builds I've tried seem to knock out my data connection (tried all in the last 2 weeks or so).
     
Search tags for this page
cm 9 download
,

cm9 download

,
cm9 droid x download
,
cm9 for droid x download
,
cm9 for thunderbolt
,
cm9 thunderbolt
,
download cm9
,
droid x cm9 download
,
droid x cm9 rom download
,
htc thunderbolt cm9