[ROM] **CM7 Build Thread**

Discussion in 'Cyanogenmod' started by winner00, Jan 20, 2011.

  1. armin369

    armin369 Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    no, unless you backup first and then flash it.
     
  2. sbenson

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61

    So....no I don't need to wipe, or no I can't install this over the top?
     
  3. zachdroid

    zachdroid Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    551
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I've heard of people wiping system, cache, boot, and dalvik and being able to go back and forth between winner's builds and cm7 builds. Haven't personally tried but thinking about it.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. armin369

    armin369 Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes you can install it right over build 22-2 but first backup just incase something goes wrong.
     
  5. Fuchueson

    Fuchueson Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ill-nois
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 4
    Twitter:
    mc_morris
    Yeah that is quite annoying, I always forget to bring it up and I don't think anyone else had either, but it has been an issue since at least 2.3.3. I don't recall if it was doing it before hand.
     
  6. zachdroid

    zachdroid Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    551
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    +1 on the phone pick up screen delay. I also have points where I dial and nothing happens, after two it three dials nothing happens so I go to back out to the home screen and all of the sudden tgr calls are placed one after another in succession. Can't figure that one out either.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  7. sbenson

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61

    Thought so, thank you very much!
     
  8. armin369

    armin369 Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Lately I've been getting horrible memory space. Anywhere from 15mb to 3mb. I'm running deprime compcache kernel. Any idea?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  9. dfuser312553

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,078
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
  10. winner00

    winner00 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +10
    New build up! Check changelog in op for changes.
     
  11. 52brandon

    52brandon Active Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +19
    try doing a complete wipe on your next install. Also may want to set up link2sd
     
  12. prime

    prime Kernel Developer
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    93
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +55
    It's just linux doing it's job, perfectly normal.
     
Search tags for this page

allow purging of assets

,
cm7 language pack
,
cm7 mms download unsuccessful
,

cm7 pacman.apk

,
cm7 pakman.apk
,
cyanogenmod pacman apk
,
cyanogenmod pacman.apk
,
galaxy dx 393 set up
,

pacman.apk cyanogenmod

,
what is pacman.apk cm7