CM6 RC1 official for droid

Discussion in 'Cyanogenmod' started by PDR447, Jul 11, 2010.

  1. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    fingerprint issue. there's no official droid 2.2 to clone that will give us DRM apps yet. there's a "fix" on the board here you can try but I think it rolls back to 2.1 so you won't get 2.2 apps(like flash).
     
  2. BodyMarks

    BodyMarks New Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you, big help.
     
  3. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    it's under the "nandroid" menu
     
  4. Sp4zZ

    Sp4zZ Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    When I click on restore it says "No files available" :/
     
  5. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    is your sdcard properly mounted?(NOT mounted to your computer). do you have any backups? might have to manually install a rom in recovery. you can choose install> choose zip> clockworkmod> downloads> then look around in those folders for a copy of a good rom.
     
  6. captdroid

    captdroid Senior Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    I tried the jdlfg CM specific kernels and had setCPU problems. You might try the jdlfg anykernel version instead supposed to work much better. I am running Chevy's LV 1000 kernel right now with CM6 which seems to work well.
     
  7. Jmart922

    Jmart922 Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Oooooooh yeah thank you thank you thank you!!! Cyanogen team you guys rock
     
  8. TAPOUT27

    TAPOUT27 Silver Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    Ratings:
    +0
    I'm having market issues too...no tapatalk pro, pure cal agenda widget or Tha icons....ill swap back when its fixed

    Sent from my Droid
     
  9. Sp4zZ

    Sp4zZ Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes my sdcard is mounted correctly. I thought I had made some backups but I don't see any. I ended up finding and flashing CM 5.08, but I don't have the market app.
     
  10. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    you don't have market cause you only installed the 5.0.8 zip and not the gapps as well.
     
  11. Sp4zZ

    Sp4zZ Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It didn't show an option to install the gapps, can I put them on there manually?
     
  12. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yes, all the 5.x related files can be found here: CyanogenMod For Droid V5.0.8 (06/19/2010) - CyanogenMod Forum

    once you're up and running just get RC1 from rom manager and make sure you select gapps this time ;)
     
Search tags for this page

free aosp rom cm6 rc1 download

,
rom toolbox failed to restore app data