CM6 RC1 official for droid

Discussion in 'Cyanogenmod' started by PDR447, Jul 11, 2010.

  1. mikemullin6

    mikemullin6 Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    scripts for CM6.0.0RC1

    Are there any scripts included in RC1? Such as adblock, enforce free RAM, remove selected apps (MP3, corpcal, etc.)

    Otherwise, installed without a hitch and is running smoothly. Using latest LauncherPro without any problems.
     
  2. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    no scripts included. CM is a "stock" mod. it enhances stock android but doesn't stray too far from the original.

    if you wanna grab scripts from another modder(jrummy comes to mind) they should be fine on CM.
     
  3. heynow1301

    heynow1301 New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    fantastic!!! just installed this morning. very cool tweaks etc available in settings. excellent work!

    runs very smoothly and is snappy even at 800 mhz. no the highest quadrant score, but not sure that i'll be increasing cpu speeds or that there's any need to.

    again, excellent stuff!

    thanks!
     
  4. masterxchief

    masterxchief Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bay Area, CA
    Ratings:
    +0
    How do you change the vibrate for notifications back to what it was on the Droid before?
     
  5. chewy74

    chewy74 Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +16
    i finally got clockwork to load...and was able to get this loaded...

    first few hours were rough...pure grid calaendar and pur messenger widgets wouldnt load properly after placed on home screen and i kept on having to re-add. Theni started having FC on launcherpro. I stuck with it and the FC's seemed to have stopped and I will see about the problem with the widgets....

    but so far I like it...first time trying CM and coming from BB v.04
     
  6. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  7. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    Every time I reboot my phone I lose root... Is anyone else experiencing this? It's really annoying I spent quite a bit of time yesterday setting my phone up from a wipe (i thought it'd fix it). Anyone know how to fix? :(

    Ok just read that it might be a su app problem?

    Never mind most of my widgets aren't loading/functioning either none of them require root access.

    Edit: ok weird it fixed itself o_O;; I'm confused...
    Sent from my Tapatalk using Droid
     
  8. superglen99

    superglen99 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Auburn,WA
    Ratings:
    +0
    Foursquare aint working. Not sure if its the rom or the app. anyone?
     
  9. ecstatic waffle

    ecstatic waffle New Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Foursqaure was acting funny for me, too. It said the server connection timed out or something several times. I just restarted it and tried to log in four or five times and it eventually worked. Maybe a problem on Foursquare's end?
     
  10. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    here's an SU/"root" fix:

    Superuser-2.1-signed.zip

    it's the older SU.apk the new one seems slow and won't grant setcpu on boot. install this from recovery. you'll have to re-approve all your apps again.
     
  11. FormerIphonePreuser

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hey did you add the LED notifications settings on this one?
     
  12. PDR447

    PDR447 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    this one? there's no new release yet. but the demand for the LED has been communicated to koush...
     
Search tags for this page

free aosp rom cm6 rc1 download

,
rom toolbox failed to restore app data