CM 6.1 RC3 on ROM Manager

Discussion in 'Koush' started by anuraj1, Nov 1, 2010.

  1. captdroid

    captdroid Senior Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    Cam zoom fc'd for me in RC2 and still does in RC3.

    Update: Cleared cache (not data) and Dalvik cache in clockwork recovery and rebooted a couple times and now no FC on CAM zoom with CM 6.1 RC3. Yay!

    I had flashed RC3 over RC2 and for me google apps still there along with most all my settings. Another yay! RC3 flash replaced the slayer v1.6 kernel I had installed of course. Going to run stock kernel for a bit overclocked to 800mhz.
     
    #13 captdroid, Nov 1, 2010
    Last edited: Nov 1, 2010
  2. captdroid

    captdroid Senior Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    Cm 6.1

    By using CM I was able to get rid of a power control widget and 'blink' from the market for LED control by using the built in features customization. Next think I will tweak the screen brightness control also built into CM. Nice stuff. Really liking the custom features control found 'CyanogenMod Settings'. Has most custom features of any other ROM I have run and extensive.
     
  3. kastein

    kastein Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So after wiping the cache you are able to zoom in and out while recording video?
     
  4. captdroid

    captdroid Senior Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    Yes as I said and now the zoom is working fine while recording video
     
  5. kastein

    kastein Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ok I am going to try again and see if I get lucky....
     
  6. captdroid

    captdroid Senior Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    I also have the VM heap size set to 32m if that makes any difference. Setting VM heap size to 32m fixed fc problem with 'my verizon' app I was having. But I still got fc on video recording zoom until doing what I said.

    Update: Just went back in to the video recording to try again and when trying to zoom it fc'd :( It was working several times. hmmm...
     
    #18 captdroid, Nov 1, 2010
    Last edited: Nov 1, 2010
  7. kastein

    kastein Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    well then maybe it just isn't fixed properly yet.....thanks for letting me know
     
  8. captdroid

    captdroid Senior Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    yea that could be.. sometimes work sometimes doesn't apparently. Going to see what a aLogcat shows

    Update: unfortunately after the video recorder crashes the aLogcat repeats over and over waiting for buffers to free up and wipes out any error when it fc's. Phone has to be rebooted. Guess I'll wait for the next release and see if the video record zoom feature is fixed.
     
    #20 captdroid, Nov 1, 2010
    Last edited: Nov 1, 2010
  9. Sandso9

    Sandso9 Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    tried to install this but didnt work, i installed with out GAPPS then i installed them once i booted it up and when i booted it up it wanted me to tap on the droid to get started but every time i tap on him it wouldnt do anything anyone else having this problem?
     
  10. jerroedr

    jerroedr Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    rc3 allowed me to wirelessly teather again. but your right about the camera issues. annoying. however, when you zoom in the pic quality sucks anyway. still would be nice to get a fix on rc4


    edit. right after i posted i opened the camera again and the zoom worked in video. lol still not on regular camera
    edit 2, but it wont zoom while recording
     
    #22 jerroedr, Nov 1, 2010
    Last edited: Nov 1, 2010
  11. jerroedr

    jerroedr Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    could getting a different camera.apk work? like getting the one from chevy no 1 ss 4.9?
     
  12. captdroid

    captdroid Senior Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    zoom is flaky. I had it working earlier today somehow but then it broke again. I could zoom while recording video.
     
Search tags for this page

cm rom manager