1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Clockworkmod and DL09 question

Discussion in 'Samsung Fascinate Development' started by ShinyFraga, Jan 13, 2011.

  1. ShinyFraga
    Offline

    ShinyFraga New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How do you get clockworkmod back on the fascinate and working again after the DL09 update?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  2. ShinyFraga
    Offline

    ShinyFraga New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    We put CWMrecovery.tar on with Odin to get it to work with DI01, but doing this with DL09 we lost haptic feedback and vibration.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  3. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    You have to flash an appropriate DJ05/DL09 kernel to get those back...try adrynalyns 12/30 test kernel
    Also did u ODIN flash the DL09 modem as well?

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
  4. ShinyFraga
    Offline

    ShinyFraga New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    We unrooted our phones, got the OTA update to DL09, rerooted, and then tried the CWMrecovery.tar thing. We're new to all this, so I really don't know about the modem thing. Would that have come with the OTA update?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  5. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    In about phone all build types should read DL09...just so u can check
    Tha lack of vibrations is a kernel issue...

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
  6. cfraga1978
    Offline

    cfraga1978 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Where can i find the Adrynalyn's 1ghz 12/30 test kernel???
  7. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    U can get it on rom manager in sonofskywalkers section under non voodoo kernels....should b the first one

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
  8. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    BRENTWOOD, TN
  9. cfraga1978
    Offline

    cfraga1978 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok Thanks for all the help TAPOUT27. but now i have one more problem my computer is not recognizing my phone as a mass drive but a CD rom drive and will not mount. so i can not view files on my phone. The drive is called verizon mobile. any ideas for me????
  10. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    you can try uninstalling and reinstalling the USB drivers for the phone...

    what is the exact setup you are running on the phone?
    whats your PC setup?

    Also. in menu/system/usb settings/ is it set to mass storage or prompt when connected?
    also in menu/applications enable unknown sources and in development enable usb debugging
    Last edited: Jan 14, 2011
  11. garywojdan81
    Offline

    garywojdan81 Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Try booting the phone while it's hooked up to usb & see if you can mount as mass storage once it's done.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  12. Sele
    Offline

    Sele T-Bolt RS Team Leader Premium Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NC
    Adrynalin has posted some new test kernels that are supposed to fix the mounting issue. Try the latest kernel listed in his thread HERE. I'm running the latest undervolt non-voodoo kernel here and have had no issues at all.