Clockwork

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by swagmonster, May 7, 2011.

  1. swagmonster

    swagmonster Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    worcester,MA
    Ratings:
    +0
    Hey guys I'm on lgb. Version
    5 and I can't get into VW after the bootlogo the screen just goes black I've tried using the.bootstrap app liberty toolbox and Tom manager what gives howbdo I fix it

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  2. Jubakuba

    Jubakuba Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I sent my droid in last week and am currently on a crapberry.
    But from what I've read...
    You have to flash the .1 full .zip from toolbox and then the .5
    And there will also be a kernel.zip, I believe.

    You're going to have to sbf back and try again!
     
  3. pfunk

    pfunk New Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Make sure "usb debugging" is disabled (unchecked). Then try to bootstrap into cw. You can find it in applications/development

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  4. Jubakuba

    Jubakuba Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wow I misread that and somehow thought you were bootlooping.

    Ya, what he said.
     
  5. quiklives

    quiklives New Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    south FL
    Ratings:
    +0
    Having the same problem here. I'll happily sbf back to Froyo and start fresh, in fact I was about to do so, but I can't do that with the instructions I have (Complete Droid X .sbf Flashing Guide using Linux) without getting into bootstrap somehow...when I run the commands in the Terminal, it runs through and instructs me to reboot into the bootloader.
     
  6. swagmonster

    swagmonster Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    worcester,MA
    Ratings:
    +0
    Nah guys the Droid x bootstraper is having issues with Gabriel I just used. The d2 version

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  7. quiklives

    quiklives New Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    south FL
    Ratings:
    +0
    Didn't solve the problem for me, I'm afraid. When I click "Reboot Recovery" I get nothing at all. In Liberty Toolbox, if I choose "Install Bootstrap" it tells me "Unable to remount file system read/write." The crazy thing is everything else on my phone works, but I wanted to flash a theme and discovered this and now it's driving me nuts. Any way to get into recovery would be really helpful.
     
  8. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    So you don't have cw installed? If you go into liberty settings can't you check a safe boot mode box that will boot you into clockwork on every boot? Also if it is installed you could try a battery pull on boot or plug the phone in the charger and pull the battery if the stuff mentioned above doesn't work. I thought liberty auto installed cw upon flashing...

    Sent from my Liberated DROID2. Support team Liberty!
     
    Last edited: May 7, 2011
  9. pfunk

    pfunk New Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    There is an issue with droidx bootstrapper and liberty GB, you must have the "usb debugging" unchecked. You can find it in setting/applications/development. I was having the same issues when ever I try get into recovery I would get "liberty fist" then black screen. Once I unchecked usb debugging everything worked fine. Please try before sbf-ing

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  10. BOA

    BOA Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    Having same issue and unchecking usb debugging didn't work for me. What version of CWM are you all running? Mine is 2.5.0.8