Clockwork backup of replacement phone

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by Cptnfalcon, Mar 21, 2011.

  1. Cptnfalcon

    Cptnfalcon New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    If I make a clockwork backup of a replacement r2d2 phone. Could I then use that backup on my current phone that is missing the bloatware?

    I can only assume that this would work in theory. but I kinda wanted some more opinions.
     
  2. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    No sir you can not do that you can only use the backup for that phone bc the. Backup is for that "hardrive" per say
     
  3. Cptnfalcon

    Cptnfalcon New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is there any way to replace the bloatware on my current device?
    If I need to send that in I assume the bloatware is going to need to be there.
     
  4. Cptnfalcon

    Cptnfalcon New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can someone please help me with this
     
  5. knivesout

    knivesout Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Check out the first (I think) sticky in the Droid 2 ROMs forum. Had to do this earlier today myself.

    Thread is called Tbh 2.3.20 or something very similar.
     
  6. destes37

    destes37 Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Youngstown, Ohio
    Ratings:
    +2
    Search the forums for the appropriate SBF file and you'll be set if you follow the instructions.
     
    #6 destes37, Mar 26, 2011
    Last edited: Mar 26, 2011
  7. Cptnfalcon

    Cptnfalcon New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    From what i've been reading there is no SBF file for the R2-D2 droid 2