1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

circle launcher!

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by madkoda, Mar 25, 2011.

  1. madkoda
    Offline

    madkoda New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey guys..i'm using circle launcher on my thunderbolt but notice that everytime i go to launch an app that goes into landscape mode..if i try and click in the circlelauncher it changes the orientation of the phone to landscape and i have to back out bout 2-3 times to make it come back to normal. is there a way to fix this?
  2. mat4ov
    Offline

    mat4ov New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried un-installing, re-installing? I'm running circle launcher and not having any issues..
  3. madkoda
    Offline

    madkoda New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i'll try that but i was having the same issue when i was using it on my nexus S as well.
  4. mat4ov
    Offline

    mat4ov New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you had the problem on the Nexus as well then I wonder if it's one of your settings. I used it on my OG Droid and never had an issue either..
  5. madkoda
    Offline

    madkoda New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i know it most likely is something i'm doing wrong i just can't figure it out. :-(
  6. mat4ov
    Offline

    mat4ov New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you changing any of the advanced settings all? I haven't really used any advanced settings in the app, so that would be a good place to start. You could also start by removing the widget you have now and starting fresh with a new one with no advanced settings. From there long press the widget and drag it to edit and add one setting at a time until you find out which one is causing the problem.
    Sent from my Thunderbolt
  7. madkoda
    Offline

    madkoda New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i haven't really changed any of the default settings in the widget or on my phone at all to be honest.
  8. mat4ov
    Offline

    mat4ov New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    In that case, I honestly don't know. Maybe you should email the dev and see what they say.

    Sent from my Thunderbolt
  9. madkoda
    Offline

    madkoda New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    maybe you can like tell me how your settings are? and i can try and replicate that and see if it works?
  10. mat4ov
    Offline

    mat4ov New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I set mine to a black circle style launcher (just like the image on the app download). I have it pulling up apps and not contacts. I have 7 apps currently listed and that's the only settings that I've changed.

    Sent from my Thunderbolt