Chrome

Discussion in 'Android Applications' started by elchucko, Oct 16, 2010.

  1. elchucko
    Offline

    elchucko New Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Searched the web and here for my question. I loaded Chrome to Phone on my Droid 2 successfully. Now I am confused . I do have Chrome running on my PC with the extension that allows for communication to the Droid. Is there a Chrome browser for the Droid that runs on the phone jt like the PC version?
  2. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    When you send the link from your PC to your Droid, it will open in the default browser on the Droid. :)
  3. dylanthecat
    Offline

    dylanthecat New Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wisconsin
    The stock browser is based on Chrome I believe, but you should be all set for Chrome to Phone to work. I just used it last night to send a recipe from my desktop to my phone so I could take it to the kitchen. Pretty handy.
  4. Dave12308
    Offline

    Dave12308 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    3,269
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    0
    dylanthecat is correct, the native Android browser is Chrome-based. Which when you think about it, makes sense for a device running Google's OS.
  5. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    side note.... the next release of Chrome is supposed to finally have the Google search box in the URL bar like Mozilla does.... :)
  6. Tanknspank
    Offline

    Tanknspank Beta Team Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    I can search google from the url in google chrome, no..?

    Sent from my Droid
  7. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You're correct... I can too.

    But I was referring to them adding a dedicated search box like Mozilla has.
  8. SiGfever
    Offline

    SiGfever New Member

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I like the way I can use just the "one" location to do searches or enter web addresses, much cleaner.
  9. Tanknspank
    Offline

    Tanknspank Beta Team Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Agreed. An extra search bar seems like clutter to me.

    Sent from my Droid
  10. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well boo to all you and your clutter argument :)

    I like it.... toe-may-toe v. toe-mah-toe
  11. takeshi
    Offline

    takeshi New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    4,600
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Or whatever browser you have set as default.
  12. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That's what I meant by "default" :) Not just the stock browser dancedroid
Similar Threads
  1. alboboy10
    Replies:
    0
    Views:
    979
  2. FunN4Lo
    Replies:
    0
    Views:
    366
  3. Cattledog1969
    Replies:
    10
    Views:
    2,462
  4. RETG
    Replies:
    7
    Views:
    1,330
  5. jimmysif88
    Replies:
    6
    Views:
    509
Loading...
Search tags for this page

chrome for incredible 2

,

droid incredible 2 crome browser