Chrome to phone

Discussion in 'LithiumMod' started by cavaliercarey, Jul 7, 2010.

  1. cavaliercarey
    Offline

    cavaliercarey New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I can't seem to get this app to work. I put in my username/password in the popup box but then get redirected to a page that says I must install the app on my phone with the account I am using. My device is registered according to the phone.
  2. DeadlyAP1
    Offline

    DeadlyAP1 Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Is Chrome to phone listed in your APP tray?
  3. EgooEspada
    Offline

    EgooEspada New Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    637
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    You're signed in on you computer right?
  4. cavaliercarey
    Offline

    cavaliercarey New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @deadly: Yes. When I open it is says my device is registered and I have registered/unregistered a couple times to make sure. I do have 2 Google accts so I have tried with each one.
    @ego: Yes. I have tried while registered in both/either Google accts (matching with the phone account at that time).
  5. EgooEspada
    Offline

    EgooEspada New Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    637
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    Did you make sure the account on your computer is the same account you're signed on to on you phone?
  6. cavaliercarey
    Offline

    cavaliercarey New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yep...matched the acct on the phone with the Google acct..
  7. samiusmc
    Offline

    samiusmc Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    756
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Are you running Android froyo 2.2? It only works on 2.2.