cHROME TO PHONE...yes IT WORKS

Discussion in 'Android General Discussions' started by madspeed, Jun 11, 2010.

  1. madspeed

    madspeed Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +2
    Seen a bunch of people staing chrome to phone is not working. I have it working on my droid. You need to enable it through the app. I also am using Firefox on my PC, so you need the firefox addon called send to phone.... This puts a nice little clickable icon between the address bar and your google search bar your browser window. Hit that and it will send your page right to the phone. You can also right click on images or links and send to phone.
     
  2. jroc

    jroc Silver Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    3,843
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Washington DC
    Ratings:
    +63
    It does work....if u on the latest release of Froyo. (FRF57) On the initial release it didnt work. Unless there has been a chrome to phone update that makes it work on the old release of Froyo.

    And yes, once installed, u have to register the phone by clicking on the app on the phone and hitting Register Device. Also, put the checkmark on "Launch Browser/Maps Driectly" in the app to send websites to the phone. Some ppl forget to do that too.
     
    #2 jroc, Jun 11, 2010
    Last edited: Jun 11, 2010
  3. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5
    yeah it works on the updated version of froyo...


    works quite well to be honest...


    EDIT: jroc beat me to it....
     
    #3 garrett, Jun 11, 2010
    Last edited: Jun 11, 2010
  4. Darkseider

    Darkseider Senior Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,863
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +0
    Works like a champ. Sent the links to the .apks for the latest Flash and Sniper Shot to my phone and then when on the way home. Open notifications, click notification, D/L and install apps. DONE. Freakin' awesome
     
  5. Nedaroth

    Nedaroth Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    471
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    Ratings:
    +2
    Where did you get firefox?
     
  6. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5
  7. huelsebu

    huelsebu New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  8. madspeed

    madspeed Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +2
    yeah, i meant firefox on the pc. the fennec is too large a program (28megs) and doesn't yet support apps2sd
     
  9. KidCuda

    KidCuda Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Actually, where did you get flash? Can't seem to find it.
     
  10. Droidfish

    Droidfish Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    860
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Deep South of NM
    Ratings:
    +0
    Hell yea chrome to phone is probably my favorite froyo feature right now. I switched to chrome from firefox after google announced this feature at I/O(I know there is an addon to firefox) and I must say that chrome blows firefox out of the water IMO, and I loved everything about firefox.
     
  11. SCDroid

    SCDroid Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
    ive registered my device and clicked to open on launch and it still isn't working..
     
  12. jroc

    jroc Silver Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    3,843
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Washington DC
    Ratings:
    +63
    u have the Chrome or Firefox extensions in the PC browser? Does it say Device registered in the chrome phone app? Are u signed into Google?