Choppy recorded video?

Discussion in 'Droid 2 Roms' started by jennyfell55, Mar 12, 2011.

  1. jennyfell55

    jennyfell55 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just installed the fullblur version of this rom and I'm absolutely loving it... except all the sudden any videos I have recorded play back really choppy. What's going on? :(
     
  2. squidlymandingo

    squidlymandingo Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    671
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston
    Ratings:
    +0
    Easy one just run opencore and reboot through gscripts.
     
  3. jennyfell55

    jennyfell55 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok tried that and now quadrant standard hangs at decoding h.264... not momentarily but just gets stuck there :(

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  4. k9nikita

    k9nikita Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have had the same problem but when I go to gscripts and hit install opencore or any of the selections I get permission denied?
     
  5. squidlymandingo

    squidlymandingo Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    671
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston
    Ratings:
    +0
    Make sure you are rooted ,you may have lost root. If you did re root your phone.
     
  6. k9nikita

    k9nikita Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    no still have root....
     
  7. squidlymandingo

    squidlymandingo Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    671
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston
    Ratings:
    +0
    Go into su app and make sure you didn't deny root access to gscripts if you did delete it and it will now work.
     
  8. k9nikita

    k9nikita Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    that was the issue! thanks and can't wait to see what you plan next for the rom!
     
  9. Lastb0isct

    Lastb0isct Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hey guys, sorry for the n00b question, what's opencore? Im getting the same choppy video problem. Thanks in advance.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  10. cobjones

    cobjones Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Google is your friend.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  11. Lastb0isct

    Lastb0isct Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I found what opencore is, but how do i "run" it? I can't find a .apk for it

     
  12. Lastb0isct

    Lastb0isct Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Alright, seriously guys. My droid2 is still recording choppy video and I can't figure out this opencore fix you described. Can you please help me. I googled this I don't know how many times. Throw me a link or something...

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  13. gunz.jones

    gunz.jones Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You don't run it...look at the gscripts list and select the opencore script....

    sent from my zombified d2
     
  14. Lastb0isct

    Lastb0isct Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for responding. Im running 2.3.20 and it doesn't show up in my gscripts list. Can someone post the script here? I tried to type "gscripts" in the terminal but that didn't change anything.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
Search tags for this page

htc droid incredible camcorder choppy