1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Changing UAgent on the web browser?

Discussion in 'Motorola Droid X2' started by masters, May 29, 2011.

  1. masters
    Offline

    masters New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    94565
    How the heck do you change UAgent on the web browser?

    I think I have used my droid in desktop or linux forever and cant seem to lose these "mobile versions" of websites..

    On my Droid1 it was in the settings..
  2. gunz.jones
    Offline

    gunz.jones New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    3rd party browser....stock is mobile when available.

    Sent from a D2G Dark Angel
  3. masters
    Offline

    masters New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    94565
    Darn, was hoping it was just something I missed.
  4. eebvending
    Offline

    eebvending Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    On my DX2 the 3rd party browsers aren't working for all sites, even with the UA set to desktop.
  5. brockeverly
    Offline

    brockeverly New Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Open a browser window, type in "about:debug" in the address bar and click go. The browser will not do anything. Press menu, more, settings, uastring, desktop.
  6. deere_x475guy
    Offline

    deere_x475guy New Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mid Michigan
    Will the stock browser keep this setting? Are there any drawbacks to doing this that you know of?
  7. masters
    Offline

    masters New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    94565
    Yes it does keep the settings and the only drawbacks are the websites that the mobile site is better than the full site.. but it's usually the other way around..
Search tags for this page

how to change motorola milestone 3 browser from mobile to de