Changing sd cards?

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by Caraujo11, Aug 14, 2013.

  1. Caraujo11
    Offline

    Caraujo11 New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    I have a 16 gig sd card now and I want to get a 32 gig card for my razr maxx. Can I just copy everything onto my computer and then just put it on the new card or do I have to do anything else? I wanted to get a 64 gig card but the phone specs say it on supports up to 32 gigs.
  2. leeshor
    Offline

    leeshor DF Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,828
    Likes Received:
    345
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Norcross, GA - USA
    That should work just fine.
  3. YellowJacket
    Offline

    YellowJacket Active Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    591
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Knoxville, TN
    Make sure you don't get an "ultra" or class 10 card. Several of us have had issues with high speed card and the Razr/Maxx doesn't seem to do well with them. Other than that copying the contents of the old card to the computer and then to the new card has worked great for me in the past. The only thing in my case that didnt work was the CoPilot maps which I had to redowload. I guess that had to do with a licensing issue...

    David
  4. Caraujo11
    Offline

    Caraujo11 New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    Good thing you mentioned that, I was looking at the ultra class 10 card. Any particular brand I should be looking for?
  5. YellowJacket
    Offline

    YellowJacket Active Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    591
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Knoxville, TN
    I have been using a Samsung Class VI 32Gb card in my Razr Maxx for a little over a month and it has been working great.

    David
  6. leeshor
    Offline

    leeshor DF Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,828
    Likes Received:
    345
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Stick with a major brand from a reputable source and you'll probably be just fine.
  7. Caraujo11
    Offline

    Caraujo11 New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    Cool, thanks a lot guys
  8. karlsdroids
    Offline

    karlsdroids New Member

    Joined:
    Apr 4, 2013
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I've got a regular class 10 samsung 32gb in my d4 (same as the maxx) and it works flawlessly. I've got a class 10 samsung Ultra 32gb coming soon for another d4 and will report back. If it doesn't work there then it may get booted to the tab2.

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 4
  9. pdoyle
    Offline

    pdoyle Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    64 GB micro SD card with JB?

    Have you had success with a 64 GB card in Razr Maxx with JB? Sometimes there's a delay in opening apps etc. I thought it was the JB OS but perhaps it's the SanDisk Ultra 64 GB card? :happy3:
Search tags for this page

change memory card in droid maxx

,
changing sd cards on android
,
changing the memory card in droid razr maxx
,
how to change sd card in droid razr maxx
,

how to change the sd card