CDMA / GSM switch widget for D2G

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by Soladzur, Jan 20, 2011.

  1. Soladzur
    Offline

    Soladzur New Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kyiv, Ukraine
    I'm looking for a widget or application for fast switching of network mode on Droid 2 Global. CDMA/GSM.

    Since I use both networks (GSM for voice and CDMA evdo for fast and cheap internet) - it can be very useful.
    thanks!
  2. r314bd
    Offline

    r314bd New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    863
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    I've looked for something like this extensively to no avail.

    The closest option you have currently is to create a shortcut icon to the "Network Settings" menu page with either a custom launcher or BetterCut. Once you click the icon, the first option is to switch between GSM/CDMA.

    In LauncherPro, long hold home screen -> Shortcut -> Activities -> Dialer -> Network Settings

    If you use BetterCut you can use a custom icon as well. That's what I did for my mom's D2G while she was traveling so she could switch easily, just had that icon on her homescreen

    I'm sure it's fairly easily to program a widget like that too.
    Last edited: Jan 20, 2011
  3. gilmourd
    Offline

    gilmourd New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you don't mind me asking, which carriers do you use for GSM and which for CDMA? Are you in the states?
  4. CellZealot
    Offline

    CellZealot New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    He is in Ukraine so he can do that there. Can't do it in US without a band unlock hack.
  5. wirecutter
    Offline

    wirecutter New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The D2G will work on other CDMA carriers besides vzw?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  6. r314bd
    Offline

    r314bd New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    863
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Yes, but not in the United States. Only with CDMA networks abroad while roaming, charged at VZW's roaming rates.
  7. CellZealot
    Offline

    CellZealot New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Actually soladzur lives in the Ukraine and has modified the Nvm for data authentication with his carrier there. This cans also be done for CDMA carriers here in the US like Cricket and Metro.
  8. wirecutter
    Offline

    wirecutter New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You guys are too smart for me to hang with!


    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  9. eromrab
    Offline

    eromrab New Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I live in the States. I can switch quickly between TMO/ATT and VZW pretty easily using the previously mentioned LauncherPro activity shortcut. Pretty sweet :)
Search tags for this page

android gsm cdma switch

,

android switch cdma gsm

,

app toggle between gsm and cdma

,
cdma and gsm switch for android
,

cdma gsm switch

,

change droid to cdma

,

change gsm to cdma

,

ð¿ðµñ€ðµðºð»ñŽñ‡ð°ñ‚ðµð»ñŒ cdma gsm

,

ð¿ðµñ€ðµðºð»ñŽñ‡ð°ñ‚ðµð»ñŒ gsm cdma

,
ð¿ðµñ€ðµðºð»ñŽñ‡ð°ñ‚ðµð»ñŒ ñ gsm ð½ð° cdma ð´ð»ñ ð°ð½ð´ñ€ð
,
droid x3 switch from cdma to gsm
,

how to change the gsm mode on driod phones

,
motorola droid switch to gsm mode
,
switch android gsm cdma
,
switch motorola droid razr cdma to gsm