[ROM] [Cdma/Gsm][Razr][Jb] Rage Rom (5/12/2013)

Discussion in 'Droid RAZR Roms' started by spc_hicks09, Jan 8, 2013.

  1. ExtraMedium
    Offline

    ExtraMedium New Member

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    the Link to download this has expired
     
  2. spc_hicks09
    Offline

    spc_hicks09 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    1,157
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Marion, OH
    Ratings:
    +34
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy S3
    Twitter:
    spc_hicks09
    Re: [Cdma][Razr][Jb] Rage Rom (1/17/2013)

    Link fixed, sorry about that!

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  3. GotnFX
    Offline

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    733
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +32
    OK new to using SStrap and I have a different ROM in slot 1..so after downloading 1.4 and 1.2
    1. I go into SS..activate stock JB..
    2. Delete slot 1 and recreate slot 1
    3. Wipe everything
    4. Then install 1.2 or can I go to 1.4?

    Did I miss anything before all this? Do I need to make any backups in Safestrap?
     
  4. spc_hicks09
    Offline

    spc_hicks09 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    1,157
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Marion, OH
    Ratings:
    +34
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy S3
    Twitter:
    spc_hicks09
    Re: [Cdma][Razr][Jb] Rage Rom (1/17/2013)

    Just follow the instructions in order and you'll be good. Flash 1.2, don't wipe anything, flash 1.4

    You can't go straight to 1.4

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  5. GotnFX
    Offline

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    733
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +32
    Ok Thanks! Like I said still new at all this so trying to make sure I don't screw things up! :)
     
    • Like Like x 1
  6. GotnFX
    Offline

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    733
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +32
    ROM is working great.. this is my second ROM and for whatever reason I can't get screenshot to work...Gonna use this for awhile to see how battery life is. But liking overall UI..great job!
     
  7. sgf323
    Offline

    sgf323 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Does Bluetooth work on this ROM? And, I'm currently running AOKP Full Throttle JB Rom with 2.11 Safestrap. Do I just need to update the Safestrap in order to get this going?
     
  8. andrexx
    Offline

    andrexx New Member

    Joined:
    Jan 13, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +7
    Bluetooth and screen shot both working fine on my MAXX running 1.2.
    Still liking this a lot!

    Andy
     
  9. Steph4n
    Offline

    Steph4n New Member

    Joined:
    Feb 29, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello, this is my first custom rom in my razr. (i think what i found about jb this is the best one, thanks so much)
    i followed this instructions exactly
    i have a qs, do i have to install 1.2 ? because i installed 1.4 directly, and my phone is stuck at animated droid icon.
    edit:
    Well i did try with 1.2 first, and worked, let me just follow the instructions to get to 1.4 that i found at page 2. dancedroid
     
  10. sgf323
    Offline

    sgf323 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    You can't go straight to 1.4. Earlier in the thread he laid out instructions for installation including 1.4.
     
    • Like Like x 1
  11. TruFakzor
    Offline

    TruFakzor New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Work works amazingly fast and well! I'm on V1.4 upgraded from v1.2 as instructed.

    Only issue that I'm having is that I cannot send sms texts. I can receive them though.

    Thanks!

    UPDATE - I am able to text while not on a 4g lte connection. I am trying to fix my SMSC number using instructions found here:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1506812
    Unfortunately it keeps on saying error when I try to enter in the 0791135604590100 number as shown: "Verizon: +316540951000 = 0791135604590100"
     
  12. spc_hicks09
    Offline

    spc_hicks09 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    1,157
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Marion, OH
    Ratings:
    +34
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy S3
    Twitter:
    spc_hicks09
    Re: [Cdma][Razr][Jb] Rage Rom (1/17/2013)

    Never heard of this issue. Are you a CDMA? Or GSM?

    SMS and MMS works fine for me.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  13. TruFakzor
    Offline

    TruFakzor New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am CDMA with Verizon.

    One question, in your instructions, it says not to wipe anything in going from 1.2 to 1.4. When I installed 1.4 over 1.2 in Safestrap, it said that it was wiping davik and cache. Is that what could be causing my problem? If so, what is the best way to flash over 1.2 if not through safestrap?
     
  14. YelloEye
    Offline

    YelloEye Member

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    65
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4
    Re: [Cdma][Razr][Jb] Rage Rom (1/17/2013)

    Followed this and ended up with something completely different. What's up with my power icon and having that second shiny buttons bar?
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  15. GotnFX
    Offline

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    733
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +32
    YelloEye,
    You have it right..not sure why you feel it is completely different.

    I have to admit having two power toggles in the notification bar is a bit much, but you can disable the lower one.. system settings->power toggles->disable.
     
Search tags for this page
droid razr jb roms
,
droid razr rage rom
,

rage rom

,
rage rom droid razr
,

rage rom razr

,
rage rom razr maxx
,
ragerom
,
razr jb rom
,
razr jb roms
,

razr roms