Captivate got the GPS update...where's ours?

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by jrl9851, Sep 22, 2010.

  1. jrl9851
    Offline

    jrl9851 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    709
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  2. Scott1974
    Offline

    Scott1974 New Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Great question. I'd love to see the GPS problems resolved ASAP on the Fascinate. Does anyone else also have a problem with reception? I haven't experienced any dropped calls, but on average, I never really have more than two bars? My old Verizon phone almost always had four or five in these same areas? Not sure if this is a false reading or just a poor antenna design.
  3. JollyRoger
    Offline

    JollyRoger New Member

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Atlanta, GA.

    On the reception issue, I agree. not sure what the deal is, hoping it is a misread or something that gets updated in 2.2. From the Razr to the BB Curve, nothing but 4 bars. Now I only get 2, 3 from time to time. Not really worried about it because I have had no dropped calls.
  4. jrl9851
    Offline

    jrl9851 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    709
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The bar thing is a misreading. I did a speed test with my droid having all 5 bars and the fascinate only having 2 bars and the fascinate came very close to the 3g speed of the droid.
  5. Scott1974
    Offline

    Scott1974 New Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I hope that in the next update they correst the signal bars misreading. So far I've had good luck with the reception, but it's nice peace of mind to have all 4 bars there.