Can't update?

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by blwn327, Feb 10, 2012.

  1. blwn327

    blwn327 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    43v3r rooted and have never changed roms. Before .893 ota I 43v3r rooted. I unfroze all apps. I've never installed any leaked updates. Only thing I've changed is battery icon through rom toolbox and I changed it back with backup?

    Sent from my 43v3r ROOTED BADASS BIONIC!
     
  2. blwn327

    blwn327 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    It downloads, reboots and 1/4 way into installing it gets the exclamation above androids head then reboots and when booted up just says update failed, no error codes. Phone is fine just won't update

    Sent from my 43v3r ROOTED BADASS BIONIC!
     
  3. bjjud

    bjjud Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    same thing I get
     
  4. Sgtplatypus

    Sgtplatypus New Member

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same thing I get too, I don't get it

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  5. blwn327

    blwn327 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I restored to a previous backup and now successfully updated and kept root. So there must of been an app or something from that backup to present that was preventing it?
     
  6. GoBigOrGoHome70

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Maple Grove, MN
    Ratings:
    +0
    +1 here, can't update even though the .893 update was fine. And I even tried a factory wipe, still no go. What do you mean by restoring to a previous backup? What are you using to backup?
     
  7. blwn327

    blwn327 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I used safestrap and made a backup jan. 11 and used that. Don't think made a dif but I plugged my power cord in also
     
  8. GoBigOrGoHome70

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Maple Grove, MN
    Ratings:
    +0
    Check the main Bionic forum for this thread, it worked for me! 5.5.5.893 FXZ .901/.902 compatible and.902 update
     
  9. andlamv

    andlamv Member

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    those steps are confusing, im trying to figure out what changed so i can update without deleting anything