cant take screenshot with ICS!

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by itsshyd, Jun 13, 2012.

  1. itsshyd
    Offline

    itsshyd New Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ive tried power + volume/home/menu. Helppppp!!!!
     
  2. 94lt1
    Offline

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    12,473
    Likes Received:
    1,233
    Trophy Points:
    558
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +1,314
    Its only power +volume down. Try that. Hold them down like your doing a soft boot.

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  3. itsshyd
    Offline

    itsshyd New Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I did and i al tried power + home, power + menu... nothing...
     
  4. wicked
    Offline

    wicked DF Administrator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    4,154
    Likes Received:
    525
    Trophy Points:
    228
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +539
    Current Phone Model:
    Sony Xperia Z3
    Twitter:
    @MikeAlvez
    ^ yep, that's how you do it. You have to hold down power and volume down button for a couple of seconds.
     
  5. itsshyd
    Offline

    itsshyd New Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    It doesnt show up in my phone options window as a choice nor does it give me a notification in my task bar.
     
  6. wojtalsd
    Offline

    wojtalsd Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
    Worked for me.
    tumblr_m5kwz5DaLj1rw2im1o1_500.png
     
  7. wojtalsd
    Offline

    wojtalsd Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
    Pretty much got to try and get both buttons firmly at the same time. Took me a couple tries.
     
  8. itsshyd
    Offline

    itsshyd New Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ive been trying for an entire day.
     
  9. itsshyd
    Offline

    itsshyd New Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I dont have 4.0... that could be the problem...
     
  10. TisMyDroid
    Offline

    TisMyDroid Silver Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    353
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +353
    That means you are still on gingerbread and screen shots are not possible with the Razr on GB unless you are rooted.
     
    • Like Like x 1
  11. JohnnytheK
    Offline

    JohnnytheK Senior Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    1,374
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +34
    Also you have hold the power button and volume button for a full 10 seconds, a few seconds won't do. Good luck!

    Sent by my new Droid Razr Maxx
     
  12. JNewms
    Offline

    JNewms Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    How did you get 4.04? I haven't gotten an update yet.
     
  13. wojtalsd
    Offline

    wojtalsd Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
    I flashed the leak. It works great if you are adventurous.
     
  14. JNewms
    Offline

    JNewms Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I haven't rooted my maxx yet, I just got it on Monday. I was trying to hold off until the OTA dropped so I wouldn't have to scramble to find an SBF. But if it doesn't drop soon I may just break down and do it. Any recommended rooting methods?
     
  15. wojtalsd
    Offline

    wojtalsd Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
     
Search tags for this page
can i take screenshots on my droid razr
,
can you take screenshots on a droid razr
,
how do i take a screenshot on my droid razr
,

how to take a screenshot on droid razr

,
how to take a screenshot on the droid razr
,
how to take a screenshot with droid razr
,
how to take screenshot droid razr
,
how to take screenshot on droid razr
,
how to take screenshot on razr maxx
,

how to take screenshots on droid razr