cant SBF

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by mouthrulez, Jun 12, 2011.

  1. mouthrulez

    mouthrulez Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i think my droid 2 is stuck in a bootloop. i put the liberty ROM on it and wen it turns on the liberty boot logo goes up and then goes to a black screen and freezes. i have RSD lite v4.8 and the sbf file. i plug my fone into the computer and it wont connect so now i cant SBF back. Please Help
    -Thanks
     
  2. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    please keep all your info into 1 post 1st off.....and as for sbfing did you turn the phone off and hold power and x at the same time to get rsd to recognize your phone?
     
  3. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    So you have rsd lite 4.9, latest drivers and full sbf file? What system are you using? XP? Win 7? Open rsd lite, put phone in bootloader mode (power and up on d2 and power, camera and volume key on dx). Plug in, it should say usb s flash connected, or something similar. Click the box that looks like
    (...) find the sbf file (extracted to desktop) and hit start

    Droid 2 Liberty GB v0.7-Droid addict
     
  4. mouthrulez

    mouthrulez Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    sorry bout that. and it says "battery low Cannot Program" on the droid screen and im using win 7
     
  5. mouthrulez

    mouthrulez Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    and when i hold power and x it comes up with the "!"
     
  6. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    I said power and up for bootloader. Your battery is dead? You'll need to either get a different battery somehow or find a way to charge yours. It wont charge from the bootloader!
    Also on win 7, you'll need to make sure you're running rsd lite as administrator.

    Droid 2 Liberty GB v0.7-Droid addict
     
  7. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    yea i had a brain fart when I posted that...you will do that after the sbf and yes it sounds like you battery is to low by the way your talking and you DONT wanna sbf without atleast 70% bc if the batt dies in the middle of the sbf you have just won a shinny new brick so charge the battery if you can with your phone and if you cant find someone that can for you b4 you sbf
     
  8. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    rsd 4.8 and up runs as admin automatically
     
  9. mouthrulez

    mouthrulez Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ok so i got it to charge. it started to SBF, but then it gets to a certain part and RSD Lite says "Please manually power up this phone". so the fone starts up and stays on the "Liberty" boot logo. great now way?
     
  10. mouthrulez

    mouthrulez Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    and last time i SBFed my fone i messed up putting this ROM on..and wen i SBF it the fone still had the Liberty boot logo but it worked. Help please
     
  11. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    ok this make no since at all bc rsd shouldnt say anything about powering the phone back on at all it should just say complet then you do a battery pull then hold the x and power at the same time then hit the search botton wipe data and reboot there you go
     
  12. Tillyswilly

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    are you on a D2 or the D2G? if your on the D2 redownload the sbf file out of my sig below and try that out you might have a bad file