Can't make phone calls!!!

Discussion in 'Apex' started by luvmypups26, Jan 6, 2011.

  1. luvmypups26

    luvmypups26 Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm not sure what happened but all of a sudden when I try to call someone there is no sound on my end or the person I'm calling end. Very frustrating!!! I've been using apex for a couple weeks now with no problems, actually its been amazing. This is just out of the blue its not letting me use the actual" phone" capabilities. When someone calls me its the same if I answer, if not then it still goes to Voicemail. Please help me!!!

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  2. inssane

    inssane Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +3
    For some reason I was having similar issues, but very inconsistent. People were leaving me voicemails, but I had no missed calls. I switched to Fission, went to switch back to my backup and I had no working radio. I restored a week old Fission that didn't have the no call/VM issues and same thing.

    I just went with Fission. I chalked it up to the D2 being flaky. The D2 really is more finicky than my D1(s) ever were.

    edit - I couldn't pinpoint it to a recent app or anything, and like I said, the one week old back up didn't even work. Good luck
     
  3. luvmypups26

    luvmypups26 Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hey I really want to go to fission but im scared of the whole sbf thing. Its already complicated and im afraid ill really mess it up.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  4. deftdrummer

    deftdrummer Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    SBF is easy just make sure you have the correct SBF. You will lose root of course. Follow this thread.
     
  5. bobstro

    bobstro Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had the same issue with Apex 1.4.2 immediately after a fresh flash. I re-flashed it again, and the problem has not recurred, no SBF required.

    I suspect there's a less cumbersome fix, but I don't know the beast down to that level yet.

    - Bob
     
  6. cron666

    cron666 Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    there is no need to sbf when flashing between roms, just wipe any filesystems you can find with clockwork.

    the only time you need to sbf is if you cannot use your phone at all or if you are having hardware problems and need to take it into a verizon store.
     
  7. mouthrulez

    mouthrulez Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    dont SBF all you have to do is hold the power button and hit reboot
     
Search tags for this page
can't make phone calls on incredible2
,
cant make a phone call on s4
,
droid htc incredible won't make phone calls
,
droid wont let me call
,
lg2 isnt letting me make calls
,
my droid incredible wont let me make a call
,

my lg droid phone will not let me make a call

,
my phone cant mkae calls and when i call there is no sound
,
omnivox apex can't make phone call
,

phone makes no sound when calling someone