Cant log in to Droid Forums from 1 cpu

Discussion in 'Android General Discussions' started by krus_2, Apr 2, 2010.

  1. krus_2

    krus_2 Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hello,

    I can't log into droidforums.net from my desktop but I can from my laptop, tablet and DROID. I keep getting an incorrect password error when I try from my desktop. Anyone have any ideas why this may be?

    In case this helps:
    Desktop: Windows 7 Ultimate
    Laptop: Windows Vista/Linux Mint
    Tablet: Windows 7 Ultimate
    DROID: Ultimate Droid v9
     
  2. BigTex71

    BigTex71 Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Keller, TX
    Ratings:
    +0
    CAPS LOCK? Open Notepad on that computer and ensure all your keys for the characters in your password are functioning properly. Also, make sure there is not a space in front or behind your username.
     
  3. xliderider

    xliderider Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Where Diamond Head stay
    Ratings:
    +1
    Have you tried different browsers (FireFox, Chrome, Safari) with similar results? In addition to the above advice, I can only think of clearing your browser cache/history and maybe a reboot?
     
  4. BigTex71

    BigTex71 Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Keller, TX
    Ratings:
    +0
    Or you were a bad boy and got your IP banned from that computer. :icon_eek:
     
  5. krus_2

    krus_2 Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Caps lock is off and all characters are correct.

    I will try to use a different browser tonight and see what happens.

    Thanks
     
  6. krus_2

    krus_2 Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can't imagine why I would get my IP banned. I only have 12 total posts and none of them seem to be offensive as far as I can tell. Besides wouldn't it make more sense to ban my user ID?

    I sure hope your not right because I love this site. I'm on it everyday.
     
  7. mantis5

    mantis5 Active Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    San Francisco CA
    Ratings:
    +0
    Try clearing your cache and cookies and restarting, as xliderider suggested, that could very well solve the issue.
     
  8. Droids

    Droids Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    793
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It's a corrupted cookie. I've had it happen 3 times, and the last time it was bad on FF, IE, and even the droid, all at once. Personally I think it's an issue on the web server that's corrupting them. Delete the one cookie or all cookies and you'll be good.
     
  9. dadamsx

    dadamsx Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had this problem recently....

    On the PW reset email there's an explanation for this issue...it was covered here by the users though.
     
  10. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    empty your cache, delete cookies, log out of forum if your are logged in, restart your computer and log in, you should have no problems.
     
  11. dragonfly1113

    dragonfly1113 Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    605
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Morris County Northern NJ
    Ratings:
    +0
    I was having this very same issue, i tried mozilla, ie, and chrome got nothing. Tried it with opera browser for the PC and BOOOOOOM!!! im in :) guess this will be the only site i use with opera for the pc :)