Cant get z4root to work...

Discussion in 'Droid X Hacks' started by volks71folk, Sep 22, 2011.

  1. volks71folk
    Offline

    volks71folk Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ...any sugestions or good links? Thanks
  2. tgyberg
    Offline

    tgyberg Silver Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    3,839
    Likes Received:
    245
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Minneapolis, Minnesota
    Ratings:
    +245
    Current Phone Model:
    GNote2
    ^It wont work unless you are on froyo.
  3. volks71folk
    Offline

    volks71folk Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    how do i get froyo? I lost my phone so i am trying to restore everything. Dont remember froyo,sugestions. thanks
  4. dewyduster
    Offline

    dewyduster New Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Do you have Gingerbread? If so you Google and download DROID 3 easy root script v7.zip. It works for the DX. Rooted my phone in about 5 minutes.
  5. volks71folk
    Offline

    volks71folk Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Not sure what i have. Whatever comes with the replacement (remanufacured) phones
  6. tgyberg
    Offline

    tgyberg Silver Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    3,839
    Likes Received:
    245
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Minneapolis, Minnesota
    Ratings:
    +245
    Current Phone Model:
    GNote2
    Dont take this the wrong way, but are you sure you know what you are doing and wont screw up your phone? Have you read up and or rooted any other phones?
  7. volks71folk
    Offline

    volks71folk Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yes i rooted my last phone but cant remember all the steps. I know i used z4root and 4share but cant remember the rest
  8. rubiksc00p
    Offline

    rubiksc00p Senior Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somewhere on this amazing ball of creation!
    Ratings:
    +29

    Most likely gingerbread... Go into your phone settings or you can tell the the easy way, is your status bar blue?
  9. volks71folk
    Offline

    volks71folk Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yes, blue
  10. volks71folk
    Offline

    volks71folk Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i found a bunch of froyos, wich one should i get?
  11. volks71folk
    Offline

    volks71folk Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    on 4share
  12. dewyduster
    Offline

    dewyduster New Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I forgot to mention that easy root requires a Windows based computer to root.
  13. droid2drummer
    Offline

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,597
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Well..my friend..you will NEED to SBF to get back to froyo...not to mention..SBFing will be a great tool if you plan on rooting and flashing...peace!

    One Epic Blue and Bold Cm7(otaGBK) .----->fastforward!
  14. rubiksc00p
    Offline

    rubiksc00p Senior Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somewhere on this amazing ball of creation!
    Ratings:
    +29
    Like droid2drummer beat me to saying ;) you must sbf. There are done great guides out there just look around. Also, out is waaaay easier to use ubuntu to sbf than windows, I definitely believe in using ubuntu for sbfing! :)
  15. volks71folk
    Offline

    volks71folk Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    how do i sbf?
Search tags for this page
cant get z4root to work
,
how do i get z4root to work
,

how to get z4root to work

,
how to make z4 root work
,
how to make z4 work?
,
how to make z4root work
,
z4root replacement