1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

can't flash rom.

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by sywangwang, Jan 14, 2013.

  1. sywangwang
    Offline

    sywangwang New Member

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Because I have delete all the contents in mobil.so I can't enter the system(ps:if i press power button.my droid3(xt883) can display the safetrap screen)
    So I press volume-and power button simullaneous,and then install driver(5.2version,5.9version...all tried),and run rsdlite(5.9version.6.0version),then I connect my mobil,but the rsdlite didn't display anything(i press the display equipment button is the same).why?how to solve this problem.thanks.I've tried it in another computer.
    by the way:where the ota files saved in my mobil?what's its name?
  2. themib
    Offline

    themib Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South Dakota
    does phone say
    A.64 you can only use .906 1-click-sbf.exe + tools [10-8-2012]
    A.53 you can use 2.3.4/5.6.890.xml or 5.5.959.xml
    if it says battery low, you need a charged battery, before flashing
    if it says Connect USB Data Cable, try a different usb data cable, usb port, or pc
    Last edited: Jan 16, 2013
  3. sywangwang
    Offline

    sywangwang New Member

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    AP Fastboot Flash Mode(S)
    0A.53
    Battery OK
    OK to Program
    Transfer Mode:
    USB Connected

    above is the message when i press volume- and power putton simulaneously.But when I connect my mobil with laptop.rsdlite didn't display my droid3(xt883).
    So for the reason that rsdlite can't reconize my mobie.I can't flash any rom into it.
    How can I make rsdlite reconie my mobil.I've try install driver of 5.2 and 5.9 version..and have connect my mobil with another computer.
    Last edited: Jan 19, 2013
  4. sywangwang
    Offline

    sywangwang New Member

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    above is the message when i press volume- and power putton simulaneously.But when I connect my mobil with laptop.rsdlite didn't display my droid3(xt883).
    So for the reason that rsdlite can't reconize my mobie.I can't flash any rom into it.
    How can I make rsdlite reconie my mobil.I've try install driver of 5.2 and 5.9 version..and have connect my mobil with another computer.
  5. themib
    Offline

    themib Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South Dakota
  6. themib
    Offline

    themib Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South Dakota
    go to device manager, see if there is any devices with errors
    uninstall them
Search tags for this page
android offline mode rom flash software
,

can't flash rom

,
flash+motorola+rom+without+ap fastboot
,

framaroot kingko

,
how to flash rom to droid 3 on pc
,
how to flash roms to droid 3
,
rsd lite 5.9
,
what is all needed for flashng droid 3 xt883 to cricket?